Magazin > Lepota & telo
2941 ogledov

Mesto znamenja o vas razkriva vse to …

znamenje, koža Shutterstock
Kožna znamenja in deli telesa, kjer se nahajajo, naj bi razkrivala marsikaj o vašem značaju. Čeprav dermatologi ne morejo natančno razložiti, kaj povzroči materina znamenja, alternativne vede tu ponujajo številne odgovore. Nekateri spiritualisti verjamejo, da ima jo znamenja pomen, glede na to, kje na telesu se nahajajo.

Čelo
Znamenje na desni strani čeli simbolizira ekstremno inteligentne, vedoželjne ljudi, ki izstopajo na svojem področju. Znamenje na levi strani čela pa spremlja spontane ljudi, ki živijo na polno, ne znajo ravno dobro z denarjem, a so zelo kreativni. To prepričanje verjetno velja zato, ker je leva stran možganov kreativna. 

Oči
Znamenje v predelu okoli oči je znak za ljudi, ki povzročajo težave, radi raziskujejo, ljubezen do avantur pa jih lahko pahne v kremplje ljudi, ki imajo zelo slab vpliv na njih. To znamenje pripada ljudem, ki se učijo iz slabih odločitev. 

Vrat
Znamenja na vratu so zaščitni znak uspešnih ljudi, ki pa morajo biti previdni, da zaradi uspeha ne zanemarijo ljudi, ki jih ljubijo. 

Lopatice
To so osebje z poslanstvom. Osebe, ki jim niti nesrečno otroštvo ne bo preprečilo, da bi dosegli uspeh. Taka oseba ob sebi potrebuje nekoga, ki to razume ali ki je na ta svet ravno tako poklican z višjim namenom. 

Roke
Znamenja na moških rokah pomenijo, da ta moški uživa v skrbi za dom in otroke. Medtem ko so znamenja na ženskih rokah znak za karieristke. 

Trebuh
Iranci verjamejo, da če se nosečnica dotika znamenj na trebuhu, bo otrok rojen z znamenjem na istem mestu. Drugače pa naj bi bila znamenja na trebuhu znak pohlepa.

Stegna
Ljudje z znamenji na stegnih naj bi imeli v življenju veliko sreče, bili dobro situirani in srečni. 

Noge
Znamenja na nogah zaznamujejo ljudi, ki se bodo v življenju morali naučiti stati na lastnih nogah. Te ljudje naj bi bili rojeni v prepričanju, da so odvisni od drugih in naj bi se težko odločali sami zase.

Stopala
Znamenje na peti je znak bojevnikov, ki se bodo spuščali v spore z prijatelji in sorodniki. Znamenje na desnem stopalu je znak avanturistov, ki ljubijo tuje kulture in dežele, znamenje na levem stopalu pa spremlja ljudi, ki bolj kot besede cenijo dejana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice