Magazin > Lepota & telo
14418 ogledov

Mija Janković malo pokritizirala slovensko estradnico

mija janković
1/6
Mediaspeed
Prejšnji teden se je odvijal ljubljanski teden mode LJFW, kamor so se prišli pokazat tudi številni znani Slovenci in Slovenke.

Mijo Janković, ženo ljubljanskega župana in lastnico Boutique M, ki je že od nekdaj zaprisežena modi in redno spremlja modno dogajanje tako v tujini kot doma, smo pokazali deset zvezdniških modnih izborov z ljubljanskega tedna mode, ki jih je pokomentirala brez dlake na jeziku. 

"Nočem ocenjevati, ker je teden mode res prostor, kjer si vsak drzne malo več in se obleče malo drugače, malo bolj drzno kot bi se za na ulico. In tako je tudi prav in bolj zanimivo za pogledati, tako za obiskovalce kot fotografe. Tukaj ni prav in narobe, saj to ni pisarna ali nek prostor, ki zahteva od nas uniformiranost, zato zelo nerada sodim," pravi Mija.

To pa so njeni plusi in minusi: 

"Zelo všeč sta mi bila Hannah Mancini in Nejc Simšič. Sproščena in zadovoljiva za ta čas in prostor. Morda so manjši kiks uhani, ampak tudi povsem gre v ta kontekst. Kot sem že omenila, kdor si drzne malo več, je to zelo pohvalno. Važno je, da se dobro počutiš. Naj vsak pokaže kar si želi. Vedno mi je zelo všeč tudi Eva Ana Kazič, njen stil je vedno unikaten in na mestu. Moj minus pa gre Danici Lovenjak, ki je zadnje čase zelo lepo urejena, a nikakor ne vem, kaj je mislila s temi svetlečimi hlačnimi nogavicami, ki ne pašejo nikamor. Vem, da ima težavo zaradi velikih prsi, a se vseeno zna obleči svoji postavi primerno. Ima zelo lepe noge in ne vem, zakaj je šla kiksniti s temi nogavicami in črnimi čevlji. Tudi oblikovalka Goga Štiftar se ponavadi dobro obleče, tokrat pa je bilo preveč vsega. Preveč barv. Sama se raje odločim za eno barvo plus nek udaren detajl, ker težko dobro skombiniraš toliko baru. Sicer pa si tudi sama za teden mode oblečem kaj bolj prosojnega ali oprijetega, kar si drugače ne bi. Tako da, za teden mode paše vse, zakaj pa ne."

Komentarjev 7
  • borut08 21:49 11.april 2018.

    Bilo bi dobro,ce bi se Jankovici brigali zase ter poravnali racune do opeharjenih oz.do drzave preprosto povedano nehali krast,poravnali racune in zaceli posteno zivet.

  • stane32 13:13 11.april 2018.

    Jaz bi se tudi malce zamislil kaj goflja. Sama naj se malo uredi ter pomete pred svojim pragom, da Zokiju ne bo treba namakat drugje. Da se ne bo vtikal v kakšne samohranilke npr...

  • Lovebites 10:02 11.april 2018.

    @miki...z nakradenim denarjem. Babnica ve,kaj dela dec.Pac stisne protezo .Vse za fejk blisc.No,ce ze,naj sebe pogleda,kaksna pa je.Grda ko pes.Presusena,nikakva.Ne pomagajo niti fenci cunje,ce je baba grda in karakter gnil.

Sorodne novice