Magazin > Lepota & telo
17 ogledov

Na hitro zaslužila 15 milijonov

Victoria Beckham
1/11
Imaxtree
Njen mož zasluži pol milijona funtov na teden. Vendar Victoria ne počiva v njegovi senci, z modo je namreč zaslužila več kot 15 milijonov funtov, in to v samo treh mesecih.

Zaradi ljubezni do mode se je Victoria odrekla karieri pevke in na hitro skočila v modni svet. Čeprav so zlobni jeziki na začetku njene modne kariere dejali, da iz tega ne bo nič, je Victoria modni svet vzela resno. Zavihala je rokave in se lotila dela. Letos so ji v samo treh mesecih modne stvaritve prinesle več kot 15 milijonov funtov.  Tako je v treh mesecih z modo zaslužila več kot prej v celotni pevski karieri.

Njene obleke, nekatere dosegajo ceno tudi do pet tisoč funtov, so že obnorele nekatere zvezdnice, kot sta igralka Kate Winslet in pevka Cheryl Cole. Victoria je o svoji uspešni kolekciji dejala, da se ji nikoli ni niti sanjalo, da je kaj takega mogoče.

V galeriji si oglejte kolekcijo, ki jo je Victoria pripravila za pomlad/poletje 2012.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.