Magazin > Lepota & telo
21 ogledov

Namesto sladoleda ledeni nedrček

nedrček
1/3
Reuters
Pozabite na sladoled! Na Japonskem so predstavili nov način, kako se lahko hladite v poletnih mesecih. Z ledenim nedrčkom.

V Tokiu so predstavili prav poseben nedrček, ki prijetno hladi ženske prsi. Blagovna znamka Triumph si je namreč omislila posebne vložke, ki vsebujejo hladilni gel in skrbijo, da so prsi v poletnih mesecih primerno ohlajene. Vložke morate pred nošenjem za dve uri postaviti v zamrzovalnik, nato pa jih vstavite v nedrček. Poleg hladnih vložkov ima posebni nedrček še prijeten vonj po meti, za dodatno hlajenje pa skrbi še miniaturni ventilator.

Triumphov ledeni nedrček je narejen v dveh različicah in obe spominjata na akvarij. Žal pa "ledena" novost ne bo prišla na prodajne police, saj jo je blagovna znamka izdelala predvsem zato, ker hoče Japonce spodbuditi k temu, da zmanjšajo uporabo klimatskih naprav. Vseeno pa lahko njihovo idejo uporabite na starem nedrčku in ga nadgradite z ledenimi vložki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.