Magazin > Lepota & telo
143 ogledov

Nasveti za ličenje, ki jih še niste slišali

make up ličenje lepota Shutterstock
Vsak dan lahko preberete na tone nasvetov o tem, kako se ličiti in kako bo vaš make up bolj obstojen. S temi svežimi nasveti pa boste še bolj blestele.

Da bodo lička poudarjena dlje

Ker navadna rdečila niso dovolj obstojna in ste sčasoma v službi videti že precej bledo, lička raje poudarite s šminko. Ko se z njo namažete po ustnicah, s prsti narahlo potapkajte po njih in odtenek prenesite na lička. Z nežnimi potezami razmažite po ličnicah in ustvarite romantičen videz. Pri tem je priporočljivo, da uporabljate šminko rožnatih odtenkov, ne ravno rjavih in temnejših.

Za daljše trepalnice

Če prisegate na zapeljivo dolge trepalnice in jih kodrate s kodralnikom, imamo za vas super recept: pred uporabo ga nekaj sekund segrevajte s sušilcem za lase. Vaše trepalnice bodo tako še bolj opazne in bodo privihane dlje.

Črta tudi na zgornji mokri liniji očesa

Čeprav se sliši malce strašno, a črta na notranji strani veke dela čudeže. Oči bodo še bolj poudarjene, trepalnice pa bodo videti gostejše. Pri tem je najpomembnejše, da uporabite vodoodporen svinčnik, ter da se črte lotite na notranji strani očesa in nadaljujete proti zunanji.

Ličila odstranite z vazelinom

Če ste privrženke vodoodporne maskare, jo boste najlažje odstranile z vazelinom. Je nežen in učinkovit, poleg tega pa še neguje kožo ob očeh. Odstranjevalci ličil znajo biti precej agresivni, zato je vazelin boljša rešitev. Nanesite ga s prsti in obrišite z vato.

Uporabljajte dve različni maskari

Vsak vizažist priporoča, da se na trepalnice nanese dve plasti maskare, za še boljši učinek pa to storite z dvema različnima maskarama. S prvo se osredotočite na zgostitev trepalnic, z drugo pa se posvetite podaljševanju. Oči bodo tako še bolj mačje zapeljive.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.