Magazin > Lepota & telo
78 ogledov

Nina kolekcijo razprodala v nekaj urah

Nina Šušnjara Klemen Razinger
Nina Šušnjara je bila še sama presenečena nad zanimanjem.

Naša priznana modna oblikovalka Nina Šušnjara je s svojo kolekcijo SNYR presenetila samo sebe. "Zelo me je presenetilo, če sem iskrena. Prve kolekcije prvi dan ob enih ni bilo več. Čisto me je šokiralo. Morali smo hitro nazaj na delo, da smo lahko poskrbeli za zaloge," nam je o uspehu povedala Nina.  Prvih deset kolekcij je bilo razprodanih praktično takoj. Kot pravi, je to lep dokaz, da tudi v Sloveniji želimo podpirati slovenske dizajnerje.

Z linijo SNYR je svojo modo približala ljudem. "Imeli smo priložnost, da smo lahko znižali stroške toliko, da si ljudje to lahko privoščijo," je povedala. Za jesen in zimo že pripravljajo novo kolekcijo, ki bo, tako kot prve, na voljo v trgovini Omara. "Že septembra bo na voljo čisto nova sveža kolekcija," napoveduje Nina. Poletje bo izkoristila tudi za pripravo novih projektov, ki bodo zaživeli jeseni.

Poleg prej omenjene nove kolekcije za linijo SNYR, pripravlja tudi novo kolekcijo pomlad-poletje 2017 za svojo linijo Susnyara. Veliko zanimanja je tudi za poročne obleke, a ji, kot pravi, zmanjkuje časa. "Naročilo sprejmemo, ko imamo luknjo, drugače pa se bolj posvečamo projektu tujina in liniji SNYR," je še dodala. 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.