Magazin > Lepota & telo
62 ogledov

"Obleka malce za časom"

Katarina Čas FameFlynet
Kaj o videzu, ki ga je Katarina Čas izbrala za newyorško premiero filma Volk z Wall Streeta, menita modni strokovnjakinji.

Katarina Čas se je po newyorški rdeči preprogi, kjer se je sprehodila z največjimi hollywoodskimi zvezdami, nadela obleko Alana Hranitelja. Kaj o njeni modni izbiri pravita modni strokovnjaknji Nina Šušnjara in Tjaša Kokalj?

Boljša izbira bi bil minimalizem

"Katarina je simpatična in karkoli da nase izgleda dobro, a me je izbira malo razočarana, saj se mi zdi, da je bila obleka malce starikava in da ni bila narejena prav zanjo. Ni se ji prilegala tako, kot bi se ji lahko. Ta videz mi ni ravno najbolje dišal, lahko bi bilo lepše," je mnenja modna oblikovalka Nina Šušnjara, ki bi Katarina za takšno priložnost odela v belo: "Kaj bi ji nadela sama, je odvisno od številnih faktorjev, vsekakor ji črna zelo paše, sama pa jo vidim, ne vem zakaj, tudi beli, dolgi in zelo minimalistični obleki z zanimivim detajlom. Zelo enostavno, se mi zdi, da bi bila to boljša ideja."

Lahko bi si privoščila čisti odklop

"Na splošno je Katarina na rdeči preprogi blestele, zagotovo ni lahko konkurirati hollywoodskim zvezdnicam, ona pa jim je s svojo karizmo konkurirala povsem uspešno. Bila je res lepa, zame je ena izmed najlepših Slovenk in to ne pravim samo zato, ker jo bom malce pokritizirala," pravi Tjaša Kokalj in nadaljuje: "Glede na svojo čudovito postavo in vse prednosti, ki jih ima, lepota, postava, prezenca, bi si lahko izbrala drugačno obleko. Morda bolj glamurozno. Razumem, da je želela ostati v nekem stilu, ki ji je udoben, s tem, da je večerno obleko povezala z usnjeno jakno. Razumem, da ni želela izstopati, saj sem se sama že velikokrat spraševala, kako bi sama ravnala ob taki priložnosti - ali bi želela pretiravati ali bi ostala v okvirih svojega stila."

Tjaša pa dodaja, da jo je bolj kot jakna zmotila obleka: "Lepo je, da je zvesta svojemu stilu, saj se mi ne zdi ženska, ki bi se podredila, tako da me usnjena jakna načeloma ni zmotila, bolj me je obleka, ki bi bila lahko bolj glamurozna. Na malo neroden način je poudarila njen trebušček. Zdi se mi, da je veliko lepših oblek, ki bi se lahko povezale z usnjeno jakno in ji naredilo več usluge, kar se tiče prileganja k postavi. Obleka s svile in čipke mi je delovala malce za časom in prav nič glamurozno. K surovi usnjeni jakni se mi zdi, da bi bolj pristajala kakšna elegantnejša obleka. Katarina bi si lahko privoščila čisti odklop, glamur in je ne bi čudno gledali, saj izgleda kot da spada zraven."

Komentarjev 4
  • Avatar mike1968
    mike1968 19:47 21.december 2013.

    polno slovničnih napak v članku...novinarji dajte malo več od sebe

  • Zverca 18:46 21.december 2013.

    Tipično slovensko, ko se ne želiš nekomu zameriti. Če bi bila Katarina v ZDA slavna, bi se s tem outfitom zagotovo uvrstila med top 10 failov leta.

  • pikijakob 17:45 21.december 2013.

    modni strokovnjakinji? pri nas ni modnih strokovnjakov, sami šalabajzerji ki se guzijo pred kamero.