Magazin > Lepota & telo
3296 ogledov

Po neuspeli lepotni operaciji v Turčiji so jo reševali z osmimi operacijami

Ponesrečena lepotna operacija Instagram
Britanka trdi, da je iznakažena. Izgubila je desno dojko in se borila za življenje, potem ko je prestala ponesrečeno lepotno operacijo v Turčiji.

32-letna Sara Platt je v začetku tega leta preko agencije za estetsko kirurgijo v Antalyi odštela 14.000 funtov za operacijo trebuščka, nov prsni vsadek in tri druge posege. Vendar mama štirih otrok sedaj trdi, da je zaradi 13-urne operacije ostala pohabljena, brez desne dojke in z okužbo rane v predelu trebuha. Po ponesrečeni operaciji naj bi jo reševali tako, da so ji na živo sežgali okuženo meso. Priznala je, da je zdravniku lagala o počutju, saj se je bala, da ji ne bodo dovolili odleteti domov, če tega ne stori.

Po vrnitvi v Združeno kraljestvo so jo takoj odpeljali v bolnišnico, ker je potrebovala osem operacij, da so ji rešili življenje. Zdaj zbira sredstva za operacijo, s katero bi popravila škodo na svojem telesu in tudi za tožbo proti kirurgu, ki ji je vso to kalvarijo povzročil. Sara iz Llanharana v južnem Walesu pravi, da zdaj ne prenese pogleda na svoje telo in ima hude nočne more. "Bila sem zelo samozavestna, močna in odprta. Zdaj me je vsega strah. Ne morem se tuširati, ker se ne morem soočiti s pogledom na svoje telo. Imam grozljive sanje o smrti v bolnišnicah in utapljanju v krvi. Zunaj nisem bila že sedem tednov. Če lahko eni osebi preprečim, da gre skozi to, kar sem šel jaz, je to vse, kar me zanima," je povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice