Magazin > Lepota & telo
30 ogledov

Pohitite: Prijavite se na sanjsko poroko!

poroka Shutterstock
Ujemite zadnjo priložnost za prijavo na Žurnalovo sanjsko poroko.

Načrtujete poroko? Ne zamudite enkratne priložnosti in se prijavite na Žurnalovo sanjsko poroko v Postojnski jami. Pustite nam, da skupaj z organizatorjem porok in drugimi sponzorji vaš poročni dan spremenimo v nepozabnega.

Nepozabni dan

Zmagovalni par bo poleg profesionalne organizacije pod vodstvom agencije Misson, poroke v Postojnski jami in slavja za 50 svatov v Jamskem dvorcu deležen vsega, kar je potrebno za brezhibno izvedbo nepozabnega dne. Poročno obleko si bosta ženin in nevesta izbrala v Mod'Artu v Domžalah, poročna prstana v Zlatarni Celje, najlepši šopek pa v cvetličarni Emporia. Poskrbeli bomo tudi za vabila in zahvale, za poročno pričesko in ličenje, pa tudi na plesni tečaj, fotografa in snemalca nismo pozabili. Nepozabni dogodek bosta mladoporočenca okronala s poročnim križarjenjem, ki ga podarja Kompas, za zavarovanje na poročnem potovanju pa bo poskrbela zavarovalnica Generali. Mladoporočenca se bosta gotovo razveselila tudi Mercatorjevega darilnega bona v vrednosti tri tisoč evrov in paketa zdravja.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.