Magazin > Lepota & telo
90 ogledov

Renéejina "čarobna“ dieta

Renée Zellweger Žurnal24 main
Renée Zellweger je v štirih tednih shujšala za 13 kilogramov. Uspelo ji je s prav posebno juho.

Renée Zellweger se je po snemanju filma Bridget Jones, za katerega se je morala zrediti, v zelo kratkem času znebila odvečnih kilogramov. V pičlih štirih tednih je shujšala za 13 kilogramov. To ji je uspelo z zeljno juho, ki je vsebovala mlado čebulo ali por, paradižnik, zeleno papriko, zelje, korenje, zeleno, peteršilj, čebulno juho, poper, kari in čili. Soli, kavi in sladkim pijačam se je treba strogo izogibati.

V enem tednu je s to dieto možno shujšati do 6 kilogramov, pišejo mediji. Juha je sicer bogata z vitamini in minerali, žal pa ji primanjkuje beljakovin, zato strokovnjaki priporočajo, da se je ne izvaja več kot dvakrat na leto.

Renée je zeljno juho jedla en teden, nato pa se je dva tedna držala Atkinsove diete, ki temelji na visokem vnosu beljakovin in majhnem vnosu ogljikovih hidratov. Na dan je spila le med 8 in 10 kozarci vode.

Pomembno je, da na dan pojeste vsaj 3 obroke, med katerimi ne sme biti več kot šest ur, in telovadite, še pravijo zagovorniki te diete.

Priporočljivo je, da dieto preizkusiti med dopustom. Mnogi zelje namreč slabo prenašajo in jih po juhi napenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.