Magazin > Lepota & telo
68 ogledov

Sanjska poroka: Glasujte za zmagovalni par

poroka Shutterstock
Boj za Žurnalovo sanjsko poroko v Postojnski jami se je začel. Glasujte za svoj zmagovalni par in se potegujte za privlačne plesne nagrade.

Finalni pari so izbrani in od danes, pa do srede, 28. marca do polnoči, lahko glasujete za svoj zmagovalni par. Če ne veste, za koga glasovati, kliknite na podstran sanjska poroka in spoznajte bodoče mladoporočence. Vas zanima, zakaj so se prijavili v nagradno tekmovanje Žurnalova sanjska poroka v Postojnski jami, kako romantična je bila njihova zaroka in zakaj bi morali glasovati prav zanju? Potem ne spreglejte mini intervjujev.

Kako glasovati?

Pošljite SMS z vsebino IGRE IME FINALNEGA PARA na številko 4224. Če želite glasovati za par številka 12 pošljite SMS z vsebino IGRE PAR12 na 4224. Cena poslanega SMS-a je 0.99 evra, s sodelovanjem pa se ne včlanite v noben klub. Več o pravilih sodelovanja preberite tukaj.

Potegujte se za plesne nagrade

Med vsemi, ki boste oddali vsaj en glas, bomo izžrebali 20 nagrajencev. Desetim bomo podarili bon za družabne plese in salso plesne šole Bolero, desetim pa darilni bon s 50 odstotnim popustom za plesno šolo Bolero.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.