Magazin > Lepota & telo
90 ogledov

Sedem korakov do bujnih kodrov

pričeska
1/2
Nivea
Znana frizerka Sally Brooks je razkrila srkivnost, kako do glamuroznih in mehkih kodrov. Sledite enostavnim korakom in navdušite s sijočo pričesko.

"Za dramatičen učinek in dodaten volumen poskrbi prečka, ki jo nosite nizko ob strani," pravi Nivejina frizerska Sally Brooks, ki razkriva sedem korakov do popolne pričeske.

1. Korak: Lase umijte s šamponom za volumen, uporabite tudi balzam, nato lase dobro osušite z brisačo in jih na hitro posušite s sušilcem za lase – lasje naj bodo še malo vlažni.

2. korak: Ob sprednjem delu lasišča vzemite manjši pramen in ga navijte na prožne navijalke. Tako boste ustvarili mehke kodre.

3. korak: Zgornje tri navijalke potegnite naprej, tako da malo povlečete lase pri koreninah. Pritrdite jih tako, kot druge navijalke, z zavijanjem.

4. korak: Na eni strani glave – tisti, kjer ste določili nizko prečko, vzemite večji sprednji pramen las in ga navijte stran od obraza.

5. korak: Nadaljujte vse do druge strani glave.

6. Korak: Lase popršite z utrjevalcem za lase in pustite, da se lasje popolnoma posušijo.

7. korak: Navijalke odstranite in lase počešite s krtačo z naravnimi ščetinami. Lasje bodo gladki in sijoči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.