Magazin > Lepota & telo
8706 ogledov

Sedem napak, ki jih delate ob nakupu novih kopalk

Kopalke Profimedias
Poletje je pred vrati in zagotovo na plažah želite blesteti. To pa so napake, ki si jih pri nakupu novih kopalk raje ne privoščite …

Prevelik poudarek na prekrivanju in velikosti
Se izogibate izrezom in brazilkam, ker želite skriti celulit ter izbirate črne bikinke, ker smo v črni videti vitkejši? Oprostite, ampak popolno telo je mit, vaše pa je prekrasno točno tako, kot je! Prav tako ni važno, ali na hlačkah piše S, M ali L, važno je, da se lepo uležejo na vašo postavo in da vam je v njih udobno. Poleg tega se velikosti od znamke do znamke razlikujejo, tako da se s tem ne obremenjujte, ampak poskusite več velikosti in izberite pravo zase. 

Izogibate se enodelnim kopalkam
Ker mislite, da so samo za stare babice, v resnici pa so enodelne kopalke v zadnjih letih velik hit in zelo seksi ter lepo oblikujejo postavo peščene ure. 

Tanja Kocman, Mario Galunič Magazin Tako je Tanja Kocman videti v kopalkah

Izberete napačen model za vašo postavo
Se vam hlačke vrežejo v kožo ali pa  vam modrček nudi tako malo opore, da vas bolijo ramena? Vse to so znaki napačne izbire kopalk. Največja napaka je, da izberete napačen model glede na vašo postavo. In kako se temu izogniti? Izberite kopalke, ki so vam udobne, v takih boste tudi izgledali sproščeno in lepo. 

Preveč se ozirate na trende
Seveda se je zabavno spogledovati s trendi, a kadar je govora o kopalkah, pozabite na njih. Kopalke z volani morda izgledajo dobro na vaši najljubši zvezdnici, a če se vi v njih počutite neudobno, niso vredne nakupa. Raje izberite kopalke, ki so vam všeč, laskajo vaši postavi in v katerih vam je udobno. 

Nika Urbas Magazin Tako je Nika Urbas Ambrožič videti v kopalkah

Držite se vedno iste trgovine
Verjamemo, da imate trgovino, v kateri vedno najdete kakšen dober model, vendar obvezno poglejte tudi v druge trgovine. Nikoli ne veste, morda imajo model, ki je kot ustvarjen za vas.

Ne fotografirate se
Niso Kardashianke tako neumne. Stalno se fotografirajo v kopalkah, to pa je tudi odlična ideja, da zares vidite, kako ste videti v kopalkah že medtem, ko jih kupujete. Tako lahko dobro vidite, kako vam stojijo z vseh možnih zornih kotov. 

Gledate se le pod umetno svetlobo
Lučke in ogledala v trgovinskih garderobah ne pokažejo prave slike. Če si upate in imate možnost, se sprehodite do ogledala na naravni svetlobi, da boste videli, kako vam kopalke dejansko stojijo. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice