Magazin > VIP
12399 ogledov

Tako je Tanja Kocman videti v kopalkah

Tanja Kocman, Mario Galunič Saša Despot
Duhovita in še noro seksi ... naša radijska voditeljica je zadetek v polno!

Da je Tanja Kocman dekle prenekaterih talentov, ni skrivnost. Radijska in televizijska voditeljica ter komediantka pa je na nedavnih rajskih počitnicah, spominček poslala tudi svojim oboževalcem. Na Instagramu je namreč objavila fotografije v kopalkah in prvič tako javno razkrila tudi atribute, s katerimi jo je bogato obdarila mati narava. Stavimo, da bo oboževalcev odslej še več!

Viktorji, Tanja Kocman Tanja Kocman v strahu Magazin Tanja Kocman v strahu: "Slekel se je do spodnjic in govoril, da ženskam paše posilstvo"

Sicer si je Tanja za prvomajske praznike privoščila sanjski štirinajstdnevni oddih s prijateljico, odpotovali sta v New York, se spočili na rajskih Bahamih in dopust zaklučili v Miamiju. "Zelo fino se mi je zdelo najprej iti malo v to mesto junglo, nato pa se spočiti na Bahame, kjer sem bila prvič v življenju. Res so rajski, moram tudi priznati, da še nikjer nisem tako dobro jedla, ljudje so ekstremno prijazni, nimajo pa mere pri alkoholu, tako da je en koktajl že čisto dovolj, haha. Sicer pa sva bivali v resortu, kjer naj bi dejansko bivala tudi družina Boba Marleya. Resort ima dva bazenčka in je top, tukaj sem si res kar privoščila, glede na to, da sem vse življenje hodila le v Umag in Poreč. Vrhunsko, ta plaža in mivka, cel čas si moraš govoriti, da to ni fototapeta," nam je zaupala Tanja.

tanja, kores kul ali nor? Magazin Poglejte, kaj je naredil fan Tanje Kocman in Tima Koresa

Oboževalce pa na Instagramu ni dražila le s fotografijami nebeško lepih plaž, temveč tudi s svojimi atributi, ki jih je do sedaj skrivala: "Tudi jaz sem ženska in enkrat lahko nekaj pokažem. Sicer pridno treniram, a sem še daleč od tega, kar bi rada dosegla, zato je na fotografijah pred mano tudi kak steber, ki zakrije tiste dela, na katere še nisem najbolj ponosna. A na Bahamih ti dobesedno dol visi tudi za vse tisto, kar ti dol visi, haha. Glavno je, da uživaš, ne da se obremenjuješ s svojim telesom, kar bi moralo biti bistvo tudi na vseh ostalih plažah."

 

Bahama mama 💕😏

A post shared by Tanja Kocman (@tanjakocman) on

 

Z leti si z morjem postajava vedno bolj fajn ... 💕

A post shared by Tanja Kocman (@tanjakocman) on

Komentarjev 4
  • Lovebites 12:32 16.maj 2018.

    Fetihova,ti si zrela za Polje.Scene ne poznam,ampak po moje si lezbijka do konca.Zmagas v kretenisticnih znazkih,ki jih uredniki pustijo objavljati. In...Kocmanova je debela.Na vseh slikah se nikjer ne vidi spodnji del telesa.Le zakaj??Ce je debela,naj se pac sprejme taksno kot ...prikaži večt je,glede na to,kako drugace pametuje o drugih in opleta z jezikom.

Sorodne novice