Magazin > Lepota & telo
52 ogledov

Sveže kot zvezdnice

Metka Albreht (Foto: Proplus) Žurnal24 main
Naše zvezdnice se raje kot ličenju posvečajo skrbi za zdravo in lepo kožo z domačimi maskami.

Nika Kljun, plesalka: 
Ponavadi poudarim le trepalnice in lica. Več pozornosti posvečam negi obraza. Zjutraj si obraz najprej umijem, nanesem tonik in kremo, okoli oči pa posebno kremo. Kdaj pa kdaj obrazu privoščim tudi posebno nego, ponavadi kakšne kupljene maske za obraz, v preteklosti pa sem maske iz medu naredila tudi doma.

Metka Albreht, stilistka:
Poleti uporabljam obarvano kremo, senčila naravnih tonov, ki se ujemajo z barvo moje polti, in bleščilo za ustnice, sicer pa ličenju ne posvečam posebne pozornosti. Več mi pomeni, da je moj obraz čist. Več pozornosti mu namenjam, kadar imam veliko dela. Doma si pogosto pripravim masko iz ovsenih kosmičev in kalčkov ali pa si privoščim kakšno masažo. Moja posebna skrivnost za lepo kožo je jutranje gibanje. Moj naj izdelek je hydraquench clarins.

Jadranka Juras, pevka:         
V resnici se v vsakdanjem življenju skoraj ne ličim, ampak ličila uporabljam le za nastope. Svoj obraz sicer negujem izključno s kozmetiko, ki ni testirana na živalih, na živalih prav tako niso testirane sestavine moje kozmetike. Kožo negujem le z uporabo tonika, kreme za obraz in olivnega olja.

Alenka Tetičkovič, igralka:
Za zdrav videz obraza uporabljam le doma narejene maske iz banane, medu, prosa in kumaric. Sicer pa dan začnem z umivanjem obraza z zelo hladno vodo, nato si ga zdrgnem z brisačko, na koncu pa ga namažem z otroško kremo. Posebne točke na obrazu, ušesih in čelu si pogosto masiram.

Ana Klašnja, balerina                                         
Pri ličenju se vedno držim načela: manj je več. Če poudarim oči, ust ne poudarjam, in obratno, sicer pa večkrat poudarim oči. Pri tem najraje izbiram ličila zemeljskih barv, poleti pogosto posegam po zlatih odtenkih. Sicer pa se poleti ličilom izogibam, tako da vsak dan uporabljam le rdečilo za lica in maskaro.

Alya, pevka         
Pri ličenju največ pozornosti posvečam očem. Za vsak dan najraje uporabljam ličila nežnih, naravnih odtenkov, za na oder pa vsekakor bolj odštekane barve. Veliko uporabljam ognjič in olivno olje, prisegam pa na pudre, ki kožo negujejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.