Magazin > Lepota & telo
26 ogledov

Svoj obraz neguje z ovčjo posteljico

Victoria Beckham EPA
Victoria Beckham na zanimiv način skrbi za svojo lepoto. Da bi upočasnila proces staranja si obraz redno neguje z ovčjo posteljico in zlatimi drobci.

Britanska zvezdnica je redna stranka priznanega dermatologa Harolda Lancerja, ki je znan predvsem po tretmajih, ki uspešno zavirajo staranje. Eden izmed njegovih lepotnih postopkov vključuje obrazno nego z ovčjo posteljico in masažo z zlatimi drobci, ki stane petsto dolarjev (približno 390 evrov). "Victoria je velika oboževalka tretmajev doktorja Lancerja in njegovih proizvodov. Vedno hoče biti prva, ki izve za nove lepotne metode. Zelo rada ima tudi obrazno nego z izvornimi celicami," je za britanski časnik Daily Mail povedal zdravnikov tiskovni predstavnik in dodal, da Victoria ordinacijo obišče vsak drugi teden.

Lancer, ki ohranja tudi lepoto Jennifer Lopez, Kim Kardashian in Renée Zellweger, pravi, da njegovi lepotni postopki zagotavljajo takojšen rezultat, hkrati pa pomagajo pri zmanjševanju gub. "Moje stranke se vračajo zadovoljne in pravijo, da je njihova koža veliko bolj sijoča," je razložil Lancer. "Obrazna nega z izvornimi celicami spodbuja vaše celice in jih prebudi. Zlati drobci pa so pomembni zato, ker pomagajo izvornim celicam, da se razširijo po vaši koži. S tem je učinek boljši."

Prisega na iztrebke slavčka

Poleg obrazne nege z ovčjo posteljico Victoria prisega na še dva nenavadna lepotna postopka. Pred časom je razkrila, da je velika privrženka iztrebkov slavčka, ki naj bi uspešno pomlajevali njeno kožo, v večernih urah pa si na obraz nanaša nočno kremo, ki vsebuje čebelji strup. Drzno, ni kaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.