Magazin > Lepota & telo
31 ogledov

Tako bodo vaša oblačila videti dražja

oblačila obleke obešalniki Shutterstock
Medtem ko so pregrešno draga oblačila za zvezdnike nekaj povsem vsakdanjega, si jih navadni smrtniki pač ne morejo privoščiti. A to še ne pomeni, da ne morete izgledati elegantno.

Obstaja kar nekaj poceni trikov, s pomočjo katerih boste ustvarili drag videz videz vaših oblačil. Na jakni denimo zamenjajte gumbe in takoj bo videti bolj šik, pas, ki ste ga dobili ob poceni obleki, pa nadomestite z bolj elegantnim. Poleg tega je pametno vedeti, za katere kose se splača zapraviti več denarja. Vsekakor ne za bele bombažne majice.

Tukaj je še nekaj uporabnih nasvetov, kako navidezno zvišati ceno svojih oblačil:

Oblačila nesite k šiviliji. Majica iz H&M-a, za katero ste odšteli 10 evrov, bo takoj videti bolj elegantna, če boste s pomočjo šivilije poskrbeli, da se bo popolnoma prilegala vašemu telesu.

Nosite vpadljiv nakit. Opazen prstan, ogrlica ali uhani bodo poskrbeli, da bo vsaka oprava izstopala.

Skrbite za svoje čevlje. Shranjujte jih v škatle ali v omare, kjer imajo dovolj prostora, da dihajo. Poleg tega naj zanje redno skrbi še čevljar, da bodo videti karseda najbolje.

Investirajte v čudovit plašč. Jakna ali plašč je kos, ki ga ljudje najprej opazijo, zato naj vam ne bo žal denarja za lepo krojeno zgornje oblačilo.

Oblačila spoznajte s čistilnico. Ne pravimo, da morate to početi z vsemi oblačili, le s tistimi, ki jih sami težje očistite. Tako boste tudi podaljšali njihovo življenjsko dobo.

Ko ste v dvomih, kupite črno. Črna je videti bolj elegantna, saj napak in madežev ne opazite takoj.

Vaši lasje naj imajo "va-va-voom" učinek. Kadar si sušite lase, to počnite s krtačo, kot to delajo pri frizerju. Vaša pričeska bo takoj videti bolj fina.

Kupite si likalnik na paro. Zmečkana oblačila iz satena še nikoli niso izgledala dobro.

Oblačila shranjujte primerno. Čim več oblačil obesite na obešalnike, pri tem pa pazite, da pletenih puloverjev ne obesite na obešalnike iz žice, saj se bodo tako raztegnili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.