Magazin > Lepota & telo
41 ogledov

Tako se naša pripravlja na svetovno konkurenco

Maja Cotič
1/4
ŠUS Eurofitness, Jernej Konjajev
Aktualna miss Slovenije Maja Cotič te dni prav nič ne počiva. Konec septembra se namreč odpravlja v Indonezijo, kjer se bo potegovala za naslov miss sveta 2013 in do takrat še pridno oblikuje svoje telo.

Majo smo ujeli na jutranjem treningu, kjer je bila že navsezgodaj polna energije. "Super mi je delati z osebnim trenerjem, saj te sproti popravlja, usmerja in skrbi za to, da delaš prav," pravi 24-letna misica Maja, ki ji je športni način življenja blizu, saj se je 10 let ukvarjala s kotalkanjem. Na prehrano ji ni treba kaj dosti paziti, saj se že od nekdaj prehranjuje precej zdravo. "Težko se uprem le čokoladi, ki pa sem jo zdaj zamenjala za temno, bolj zdravo različico."

"Maja je pridna"

"Osredotočila sva se predvsem na hrbet, ker delava tonus telesa in ne smeva povečati mišične mase, za splošno dobro počutje pa sva dodala aerobno vadbo za kardiovaskularni sistem," je povedal Majin trener Dejan Lenart iz studia Lepi in zdravi. Dodaja, da je Maja pridna, sproščena, da upošteva navodila in hitro napreduje, tako da bo z njo z veseljem delal tudi v prihodnje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.