Magazin > Lepota & telo
5380 ogledov

Teh sedem stvari vas naredi manj privlačne

Podočnjaki Profimedias
In prav nič nimajo z vašo lepoto, ki je tako ali tako zelo relativna.

Premalo spanja
Lepotni spanec ni iz trte zvit. Da smo spočiti in da tako tudi izgledamo, potrebujemo osem ur spanca. Bled obraz, rdeče oči, črni kolobarji in zabuhlost ter splošno pomanjkanje energije nas naredijo manj privlačne kot smo v resnici.

Slaba volja
Kadar smo tečni, pesimistični in slabe volje nismo prav nikomur v veselje. S prijaznostjo, ljubeznivostjo in nasmehom smo veliko bolj privlačni za okolico.

nespečnost Magazin Težko zaspite? Potem naj bo vaša posteljnina te barve

Stres
To, da smo pod stresom, se odraža tudi na našem izgledu. Zato poskrbite, da se čimbolj izogibate stresnim situacijam, če to ni mogoče, pa ravnovesje najdite v športnih aktivnostih, meditaciji, branju, druženje s prijatelji oziroma rečeh, ki vas sproščajo. 

Neduhovitost
Vas nič ne spravi v smeh, se ne znate pošaliti in se nikoli ne nasmehnete? Življenje ni tako resno in iz vsake situacije lahko potegnete kaj zabavnega, če ne drugega, se pošalite na svoj račun. Sproščenost in duhovitost sta zelo privlačni vrlini.

spanje Magazin Metoda ameriških vojakov, s katero boste zaspali v dveh minutah

Lenoba
Se vlečete kot megla, vse vam je odveč in nikoli niste pripravljeni priskočiti na pomoč? Lenoba ni prav nič seksi, tako da jo raje rezervirajte le za nedeljske dopoldneve ali deževne vikende. 

Vonj
Vonj, ki pa ni povezan s tem, kako pogosto se tuširate in kateri parfum zlijete nase, je zelo pomemben. Menda nam ljudje, ki imajo preveč podoben ali preveč različen vonj od našega preprosto ne dišijo. 

Kajenje in alkohol
Ljudje, ki pogosto pijejo alkohol in verižno kadijo, so za nasprotni spol manj privlačni. Pa naj bo to zaradi vonja ali opitosti. S kozarčkom ali dvema v dobri družbi ni nič narobe, če se pred družbo od preveč alkohola že skoraj valjate pod mizo, pa ni prav nič privlačno. 

Komentarjev 2
  • Avatar skeptik
    skeptik 14:52 19.september 2018.

    Tokrat za spremembo čestitke A.H.F. za ta prispevek. Da ne bomo samo kritizirali. Ana, uspela ti je čudovita samorefleksija. Zelo podroben "avtoportret", od danes naprej ti je pol odpuščenega ;)

Sorodne novice