Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Victoria razkrila, zakaj se ne smeji več

Victoria Beckham FameFlynet
Fotografije Victorie Beckham z nasmehom so tako redke, da se mnogi sprašujejo, kam je izginil njen nasmeh. Victoria je odgovor zaupala reviji Harper's Bazaar.

Resen in hladen izraz na obrazu Victorie Beckham ni odraz slabe volje in nezadovoljstva. Po tem, ko se je lani tudi po rojstvu hčerke na fotografijah pojavila s hladnim izrazom in brez nasmeška, je bila deležna veliko negativnih kritik. A njen izraz je, kot pravi sama, več kot premišljen.

"Včasih sem se na fotografijah veliko smejala. Odkar pa sem vstopila v modni svet kot oblikovalka, se ne smejim več," razlaga in dodaja, da je modni svet ukradel njen nasmeh: "Ustvarila sem novo osebo in izraz na mojem obrazu je le zaščitni oklep."

Kakorkoli, upamo le, da je njen "modni jaz" ne obremenjuje preveč in da bomo kaj kmalu lahko videli vsaj eno tabloidno fotografijo nasmejane mamice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.