Magazin > Lepota & telo
23 ogledov

Za postavo gara sedem dni v tednu

Catherine Zeta-Jones FameFlynet
Catherine Zeta-Jones pravi, da ne potrebuje osebnega trenerja, saj zelo rada telovadi kar sedem dni v tednu.

Triinštiridesetletna igralka je pred kratkim spregovorila o tem, kako skrbi za svojo postavo. Izdala je, da redno trenira na fitnesu ter da ne potrebuje osebnega trenerja, ki bi jo pri tem spodbujal, saj ima sama več kot dovolj motivacije. Dodala je, da obožuje telovadbo in da se ji posveča vsaj 45 minut na dan. "Obožujem hulahop, z njim telovadim 20 minut vsak dan. A ne uporabljam plastičnega, temveč takšnega, ki je malce obtežen. Poleg tega pa zelo rada plavam; še dobro, da imam doma bazen. Vsak dan se trudim plavati približno pol ure," je za decembrsko izdajo revije InStyle povedala Catherine.

Mamica dveh otrok je spregovorila tudi o jedilniku, ki ji pomaga ohranjati seksi postavo. Priznava, da se ne odpoveduje dobrotam ter da uživa v hrani. "Ne odrekam se hrani, saj nisem svetnica. Obožujem maslo in smetano, obenem pa pojem tudi veliko sadja in žitaric."

A tudi redna telovadba in zdrava prehrana ne pomagata, če ni samozavesti, je še dodala zvezdnica. Pravi, da jo glamurozno dela prav dobra samopodoba. "Biti glamurozen pomeni biti močan in samozavesten," je zaključila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.