Magazin > Lepota & telo
57 ogledov

Za postavo gara šest ur na dan

Kate Hudson FameFlynet
Končno ena zvezdniška mama, ki priznava, da je potrebno trdo delo, da izgubiš poporodne kilograme. Kate Hudson je razkrila, da telovadi kar šest ur na dan.

Medtem ko so Heidi Klum, Adriana Lima in Victoria Beckham le nekaj tednov po porodu že imele svojo staro postavo, je Kate Hudson za to morala garati malo dlje. Priznala je, da mora telovadbi po rojstvu drugega otroka posvetiti kar šest ur na dan. "Vsak dan se držim strogega režima. Najprej 45 do 55 minut posvetim kardio vadbi, nato pa eno uro vadim pilates ali jogo. To počnem trikrat na dan, " je za revijo Star razložila 33-letna igralka. Poleg tega se redno posveča še kolesarjenju, plesu in teku.

Kate se je med drugo nosečnostjo zelo zredila, zato se je že takrat odločila, da bo po porodu trdo prijela za delo. Njen sin Benjamin je zdaj star eno leto, igralka pa še kar pridno telovadi. "Nisem privrženka diet, sem v napačni družini (smeh). Obožujem pogače z marmelado, nikoli jih nimam dovolj," je o svojih pregrehah dejala zvezdnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.