Magazin > Lepota & telo
32 ogledov

Zagorelost v eni sami minuti!

1/2
Žurnal24 main
Luksuzni negovalni sistem Versaspa je trenutno na slovenskem trgu najpreprostejša in najučinkovitejša pot do zagorelega in zdravega videza kože.

Na kabino, ki je pred vami, prisega tudi Paris Hilton .

Kako deluje?
Stopite v kabino, štirikrat zamenjajte položaj in v vsakem ostanite osem sekund, dovolite kabini, da vas posuši, in videz enotedenskega poležavanja na soncu je ustvarjen. V naslednjih štirih do šestih urah se koža spremeni iz blede v zagorelo kožo s sončevim podpisom. Izbirate lahko med tremi stopnjami zagorelega videza; prva zagotavlja najblažji videz zagorele kože, zadnja pa obljublja najtemnejši odtenek. Tako se lahko zvečer prepustite spretnim rokam kabine in se zjutraj zbudite zagoreli.

Različne nege
Lahko izbirate med sledečimi kombinacijami neg:
  • Vlažilna nega v obliki PH-nevtralnega gela kot priprava na pojavitev, ki kožo omehča in ji s tem omogoči optimalno in učinkovito vpijanje porjavitvenega losjona.
  • Porjavitveni losjon z uravnoteženo kombinacijo samoporjavitvenih komponent, ki združuje koži prijazno koncentracijo DHA in eritruloze v perfekten učinek porjavitve brez UV. Sistem omogoča hitrejše vpijanje losjona za dlje obstojen ten.
  • Vsestranska pomlajevalna terapija za kožo.
  • Sestavine za utrjevanje in vlaženje kože v povezavi s sestavinami proti staranju, ki kožo optimalno pripravijo na absorpcijo in obvladovanje UV-žarkov.

Kreme za sončenje še vedno nujni spremljevalec na plaži
Kljub ustvarjanju zagorelega videza pa negovalni sistem Versaspa ne zagotavlja zaščite pred UV žarki. Če se odločite za poležavanje na plaži (kar dermatologi močno odsvetujejo), nikakor ne pozabite na izdelek z zaščitnim faktorjem.

Daljša obstojnost zagorelega videza
Koža ostane poletno obarvana do deset dni. Veliko pa je odvisno tudi od nege pred in po prepustitvi negovalnemu sistemu Versaspa. Pred vstopom v kabino je priporočljiv piling telesa. Po negi pa se priporoča uporaba negovalno-vlažilne kreme, ki obarvanost kože podaljša. Močneje poraščeni moški ne potrebujejo depilacije pred nego, saj bo koža ravno tako enakomerno zagorela.

Bi radi zagoreli tudi sami? Kliknite SEM.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.