Magazin > Lepota & telo
59 ogledov

Ženske se urejajo zaradi sodelavcev

ženska služba Shutterstock
Modna zapoved za službo bi se morala glasiti: praktično, udobno in v slogu. A nova raziskava je pokazala, da se kar tretjina žensk oblači tako, da so privlačne za sodelavce.

No, podobno je tudi pri moških, saj jih je kar polovica priznala, da se za v službo oblečejo tako, da naredijo vtis.

Raziskava, ki jo je naredila britanska spletna stran VoucherCodesPro.co.uk, je zajela 1.435 odraslih moških in žensk, glavni namen raziskave pa je bil ugotoviti, kako modo doživljajo na delovnem mestu. Kar 64 odstotkov žensk je priznalo, da modo in svoj slog v službi uporabljajo sebi v korist, 58 odstotkov moških pa se je s tem strinjalo. 31 odstotkov izprašank je potrdilo, da so sodelavci že imeli pripombe, da je njihov slog na trenutke provokativen, pri moških pa se je to zgodilo le devetim odstotkom.

Pri vprašanju, kaj si predstavljajo kot provokativen slog, so tako moški kot ženske v večini (57 odstotkov) odgovorili, da so to obleke, ki razkrivajo preveč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.