Magazin
29 ogledov

Med njunim nastopom se je sesul oder

Sunnery James & Ryan Marciano Žurnal24 main
Sunnery James in Ryan Marciano, ki bosta iz Istanbula nocoj priletela naravnost za gramofone na ExcessDnite, obljubljata seksi plesno noč, ki ji ne bo mogel upreti niti nežnejši spol.

Kaj vaju je navdihnilo, da sta postala didžeja?
Sunnery James (SJ): Drug drugega pravzaprav, sicer pa imena, kot so Carl Cox, Erick Morillo, Dennis Ferrer, Roog. Pravi didžeji (smeh).

Spoznala sta se v trgovini nekaj let nazaj. Kako sta se sploh zapletla v didžejanje?
SJ: Veliko sva vrtela na majhnih zabavah v Amesterdamu, vendar se je vse skupaj zares začelo, ko naju je prijatelj vprašal, če bi nastopila na nekem novem prizorišču v Amsterdamu. Ni si mogel privoščiti velik imen, zato sva imela na voljo celo noč. Žur je bil zelo uspešen.

Pa je bilo potovanje do uspeha težko?
SJ: Bilo je in še vedno je zelo delovno. Ni časa za lepe stvari, kot so družinske rojstnodnevne zabave in podobno. Tem rečem sva velja morala odreči, kar je včasih zelo težko. Najini življenji nista tako različni, saj sva si zelo blizu, edina stvar, ki se je spremenila so potovanja (smeh). Moje pa je spremenilo tudi rojstvo sina.

Sunnery, z Doutzen Kroes, Victorijnim angelčkom, imata otroka. Kako se spoprijemata z družinskim življenjem in službo?
SJ: Veliko je potovanj, da se vidimo! Vendar nam gre zelo dobro. Imava pravilo, da se lahko pogrešava le pet dni. Smo srečna družinica.

Omenili ste potovanja, ki jih ni malo. Kaj pa vam je najbolj všeč pri takem načinu življenja in kaj ne?
SJ: Novi kraji in ljudje, ki jih vidiš in spoznaš. Edina stvar, ki nama ni všeč so carine na letališčih.

Sta na kakšni zabavi doživela kaj posebno zabavnega ali nenavadnega?
SJ: Enkrat sva nastopila na Arubi in se je sesul cel oder. Na srečo nihče ni bil poškodovan. Še enkrat so ga postavili, tako da se je zabava nadaljevala v jutro. Noro!

Glede na to, da sta oba privlačna, ali to kaj vpliva na vajine oboževalke?
SJ: Nikakor ne (smeh)! Vprašajte Ryana …
Ryan Marciano (RM): Mislim, da je Sunnery že štiri leta povsem slep. Ne vem, kaj se je zgodilo (smeh). Sicer pa je vedno fino prejeti nekaj pozornosti od deklet, a morava ostati profesionalna. Pravzaprav niti ne vidiva, koliko oboževalk imava pred sabo.

Se kdaj prepirata zaradi glasbe?
SJ: Zaradi glasbe nikoli. Sva istih misli in čutiva enako.

Kaj pa o zasebnih zadevah?
SJ: Včasih se lahko prerekava, vendar le za pet minut (smeh).

Junija (intervju je bil pripravljen že maja, op. a.) bosta pri nas nastopila na ExcessDnite zabavi, ki je ena bolj sofisticiranih zabav v Sloveniji, na katero imajo vstop samo povabljenci in posebni gostje. Bosta zato pripravila kaj posebnega?
SJ: Nič prav posebnega. Skušala bova biti seksi in sofisticirana.

Se nastopa pri nas veselita, glede na to, da sta nastopila že na zabavi z Davidom Guetto v Areni in decembra lani v Cirkusu?
SJ: Obožujeva Ljubljano! Vedno se imava dobro, zato komaj čakava!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.