Magazin
26 ogledov

Michelle Obama izdala knjigo o vrtnarjenju v Beli hiši

Michelle Obama Reuters
Prva dama ZDA Michelle Obama je v torek izdala knjigo o vrtnarjenju v Beli hiši in o zdravi prehrani.

Michelle Obama je postala pisateljica. Včeraj je namreč izšla njena knjiga o vrtnarjenju in zdravi prehrani, ki jo je že promovirala na različnih televizijah. Med drugim je bila tudi gostja v oddaji Rachael Ray, kjer je občinstvu in voditeljici razložila, da njen mož nikoli ni bil navdušen nad peko na žaru, čeprav se ne pritožuje, če to že mora početi. Obratno pa je sama imela vedno rada to opravilo. Vrtnarjenje v Beli hiši je označila za zelo varno, saj zaradi visoke ograje in oboroženih varnostnikov nima težav z divjadjo. Težava pa so ptice, ki ji včasih pohrustajo seme, pravi.

Michelle že nekaj let promovira zdravo prehrano, vodi pa tudi akcijo proti otroški debelosti, zaradi česar je izpostavljena napadom konservativnih komentatorjev. Ti njeno delovanje opredeljujejo kot vpletanje države v življenje ljudi. Prva dama je takšne obtožbe ovrgla in dejala, da ne ukazuje ljudem, kako naj živijo, temveč le želi, da ameriške družine dobijo informacije, podporo in vire za reševanje težav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.