Magazin
70 ogledov

Moške odvrača seks na prvem zmenku

par zmenek Shutterstock
Pri moških že lep čas velja stereotip, da si želijo žensko čim prej spraviti v posteljo, a nova raziskava kaže, da jih ženska, ki hoče biti intimna že na prvem zmenku, odvrača.

Vsak se je že kdaj vprašal, kdaj je primeren čas, da se tudi telesno spoznate z novo simpatijo. Najnovejša raziskava je zdaj končno dala konkreten odgovor: vsekakor ne na prvem zmenku. Tako vsaj misli skoraj polovica moških, ki so bili vključeni v študijo, pri kateri so sodelovale tudi ženske. Pri teh pa so rezultati malce drugačni, saj je le 39 odstotkov dejalo, da bi jih odvrnilo, če bi moški na prvem zmenku hotel seksati.

Se pa tako moški kot ženske strinjajo, da bi jih najbolj odvrnilo dejstvo, če bi se spremljevalec ali spremljevalka na zmenku prikazala neurejena. To kaže na to, da jih bolj zanima videz kot osebnost, kljub temu pa jih je le peščica (štirje odstotki) odgovorila, da jim pri partnerju veliko pomeni izgled. Sicer pa se je večina strinjala, da so najpomembnejše značilnosti pri partnerju iskrenost, duhovitost in zvestoba.

Raziskavo je izvedla britanska spletna stran za zmenkarije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.