Magazin
30 ogledov

Najbolj razuzdana mesta na svetu

Vegas Shutterstock
Če si želite avantur in vas običajna zabava ne zanima preveč, potem pokukajte v najbolj razvpita mesta, ki jih nekateri označujejo kar za Sodomo in Gomoro. Na spletni strani travel.beautyhill.com so poiskali najbolj razuzdana mesta na svetu.

Rio de Janeiro, Brazilija
Hrepenite po vročih plažah in zabavah, ki se nikoli ne končajo? Rio de Janeiro je prava izbira za vas. Eno od najbolj privlačnih mest na svetu se ponaša z estetsko kirurgijo na vsakem koraku, obilo zabave, velikimi količinami raznovrstnih koktajlov in raznovrstno zabavo.

Berlin, Nemčija
Evropska prestolnica nočnih klubov in različnih spolnih dejavnosti ponuja svojim obiskovalcem raznovrstno zabavo za odrasle. Veliko število klubov ponuja noro zabavo na najvišji ravni. Zabavate se lahko do onemoglosti. Če si želite zabavo popestriti, nikjer drugje ne boste našli toliko filmov za odrasle, kot jih boste v Berlinu.

Amsterdam, Nizozemska
Najbolj liberalna in po mnenju nekaterih najbolj gostoljubna država na svetu svojim obiskovalcem ponuja možnost, da doživijo nekatere najbolj nore fantazije. Sploh, če obiščejo Amsterdam.

Las Vegas, ZDA
Mesto z oznako Sin City – mesto greha – ne potrebuje posebne predstavitve. Še najbolje ga opiše stavek: "Kar se zgodi v Vegasu, ostane v Vegasu."

New Orleans, ZDA
Mesto je bilo po katastrofalnem orkanu Katrina že v celoti obnovljeno. Tudi prostitucija in druge nezakonite dejavnosti so se vrnile in kar kličejo po turistih, ki bi radi odkrili svojo divjo stran. 

Pattaya, Tajska
Bi grešili? Pattaya je zagotovo svetovno središče greha. Obmorsko mesto z neštetimi peščenimi plažami leži 170 kilometrov jugovzhodno od Bangkoka. Prostitucija in druge nezakonite dejavnosti tam kar cvetijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.