Magazin
26173 ogledov

Ob Oliverjevem pogrebu so se temu smejali

sv. Duje Split Oliver Dragojević Facebook
Zapis se je na spletu razširil kot požar.

Iztekajoči teden je na Hrvaškem gotovo zaznamovala smrt priljubljenega glasbenika Oliverja Dragojevića, od katerega se je najprej v Splitu, nato pa v njegovi rodni Korčuli poslovilo na tisoče ljudi.

Glede na to, da skoraj ni bilo Dalmatinca, ki ni odšel izkazati spoštovanja preminulemu pevcu na njegovi zadnji poti, je bila v Splitu v torek neverjetna gneča, zaparkirani so bili praktično zadnji centimetri površin.

Da ne bi ostal brez svojega vozila, je očitno neizmerno iznajdljivi Dalmatinec na svojem avtomobilu pustil sporočilo, ki je nasmejalo na tisoče uporabnikov spletnih omrežij. Sodeč po zapisu se je odločil napačno parkirati, a pri tem redarjem pustil pomenljivo sporočilo.

"Šel sem na sprevod v slovo Oliverju. Če mi boš odpeljal avto, bom šel tudi na tvojega," je zapisal lastnik avtomobila. Ali je svoje vozilo našel, kjer ga je pustil, ni znano, se je pa njegovo sporočilo na spletnih omrežjih razširilo kot požar.

Sporočilo - Dragojevićev pogreb | Avtor: Facebook Facebook

Kot je znano, na Hrvaškem so 31. julij zaradi smrti velikana hrvaške glasbe razglasili za dan žalovanja. Dragojević je v 71. letu starosti za posledicami raka na pljučih prejšnjo nedeljo preminil v splitski bolnišnici.

Oliver Dragojević Tega žal ni dočakal Magazin Oliver: "Loteva se me panika, da ne bo časa" Pogreb Oliverja Dragojevića Zadnje slovo Svet Pogreb Oliverja Dragojevića: Polaganje krste v grob pospremili z baklami

 

Komentarjev 8
  • bojovi 23:10 06.avgust 2018.

    Kakšni komentarji, to lahko napiše samo beden slovenceljn, ki misli, če napiše nekaj takega, da se potem lahko ima za nekaj, v resnici pa je nula in ostal bo nula. Oliverju pa, naj počiva v miru, spoštovanje iz Slovenije (od normalnih ljudi).

  • jozicamurn 21:23 05.avgust 2018.

    Izreden dogodek v pretiravanju hdz-ustaške politike in njihovih ovčic mogoče, kjer je en mali pesnik veden več kot književnik/heroj/športnik z izjemnim uspehom itd. PRETIRAVANJE HRČKOV!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 20:12 05.avgust 2018.

    A ni že dost o tem govedarju na teh straneh??Raje napišite kaj o kraji nafte v bližini Ortneka??