Magazin > Odnosi in prosti čas
2945 ogledov

Če ženske vsak dan spijejo kozarec te pijače, so bolj pohotne

Očitno čarobni ljubezenski napoj obstaja!

Ali lahko pijača, ki jo spijete, vpliva na vašo seksualno razpoloženje? Očitno lahko. Znanstveniki so na univerzi v Firencah raziskali, kako določena pijača vpliva na naše seksualno razpoloženje, piše Index.

V raziskavi so sodelovale ženske, stare med 18 in 50 let, razdelili pa so jih v tri skupine: v prvi skupini so bile tiste, ki na dan popijejo do dva kozarčka črnega vina, v drugi, tiste, ki ne pijejo alkohola in v tretji tiste, ki uživajo tako vino kot tudi druge alkoholne pijače.

Po tem, ko so jih razdelili v tri skupine, so morale odgovoriti na nekaj vprašanj o svojem seksualnem življenju, o svojih fantazijah, željah … Znanstveniki so na koncu primerjali odgovore vseh treh skupin in prišli do zanimivega zaključka.

Rezultat je pokazal, da imajo ženske, ki na dan spijejo do dva kozarca rdečega vina, največji seksualni nagon in da so najbolj odprte za seks za eno noč.

via GIPHY

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice