Magazin > Odnosi in prosti čas
1829 ogledov

Kar 77 odstotkov vprašanih trdi, da jim je afera začinila zakon

ljubezen, osvajanje, seks, par Profimedia
Le kaj bi na to rekli njihovi zakonci?

V nasprotju s splošnim prepričanjem, da afere uničujejo zakone, ta raziskava dokazuje ravno obratno. Afere dejansko izboljšajo zakon, pravi 77 odstotkov prevarantov. In kar dve tretjini zaljubljencev trdi, da imajo srečen odnos, kljub temu da gostujejo v tujih posteljah.

Študija britanske zmenkarske spletne strani za poročene Illicit Encounters, v katero je bilo vključenih 2000 poročenih prešuštnikov in prešuštnic, je pokazala, da ženske pogosteje priznajo, da so, kljub prevari, še vedno srečno poročene. To trdi 71 odstotkov prešuštnic in le 63 odstotkov prešuštnikov. Moški pa so tisti, ki bolj verjamejo v to, da afere izboljšujejo njihov zakon. Kar 81 odstotkov jih meni, da sta afera in spogledovanje prava pot. Nekoliko manjši odstotek anketiranih žensk, 72 odstotkov, pravi enako.

Raziskava pa je tudi pokazala, da bi bilo kar 94 odstotkov prešuštnikov jeznih, če bi izvedeli, da njihov zakonec prav tako skače čez plot. Jessica Leoni s spletne strani za zmenke Illicit Encounters, ki je izvedla raziskavo, je povedala: "Nisem šokirana, da varajo srečni ljudje. Če si nesrečen, je tvoj um nekje drugje. Prešuštniki nočejo zapustiti svojih partnerjev, želijo le dodatno začimbo v svojem življenju." Hmm, dvomimo, da če bi njihovi partnerji razkrili prevaro, da bi to izboljšalo njihove odnose, kaj pravite? 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice