Magazin > Odnosi in prosti čas
24947 ogledov

Ko je na TV priznala, kolikokrat doživi orgazem, so jo raztrgali

Tracy Kiss Instagram
Kar 11 orgazmov dnevno …

Ko je osebna trenerka Tracy Kiss v britanski resničnostni oddaji The Sex Clinic javno priznala, da orgazem doživi 11-krat dnevno in da ima zaradi tega težave s svojim partnerjem, so jo na družbenih omrežjih ženske dobesedno raztrgale.

Tracy je takrat povedala, da jo je tri leta mlajši partner lahko dohajal le 5 mesecev in da sta se večkrat razšla, saj se on ne počuti dobro ob tem, da jo ne more zadovoljiti večkrat dnevno. A za Tracy to ni tako velika težava. Kot je povedala, dela od doma, zato si zlahka privošči krajše odmore za samozadovoljevanje. Dodala je tudi, da če ne doživi svoje doze orgazmov dnevno, ne mora spati. Terapevtka ji je svetovala, da partnersko težavo lahko reši tako, da fantu ne govori o tem, kolikokrat se samozadovoljuje in da kljub visokem libidu ni odvisnica od seksa.

Več kot eno leto po njenem priznanju, pa ji še vedno pišejo jezne posameznice, ki pravijo, da je s svojo izpovedjo postavila nerealne standarde in da sedaj njihovi moški pričakujejo, da bodo tudi one zmogle več spolnih odnosov in orgazmov dnevno. Tracy pa je povedala, da ji je oddaja kljub vsem negativnim komentarjem, olajšalo dušo, da je lahko o svoji težavi na glas spregovorila. Njen močan libido ni povezan s seksualno odvisnost, pač pa je zanj krivo neravnovesje hormonov, kot je še zaupala.

To je povsem običajen pojav, saj jo hormoni pogosto zagodejo tudi v obratni smeri, ko imajo ženske zaradi različnih stresnih situacij, bolezni, ob menopavzi ali po porodu libido veliko manjši kot sicer. 

Komentarjev 1
  • Avatar crusader666
    crusader666 09:54 21.marec 2021.

    To ni nič, maršal twito ma neprekinjen orgazem že od lanskega Marca!!

Sorodne novice