Magazin > Odnosi in prosti čas
9519 ogledov

Trije najboljši nasveti, ko želite skrajšati maraton med rjuhami

seks Shutterstock
Ni težava le, kadar se seks prehitro konča, živce vam lahko para tudi maratonski seks.

Oh, ta časovna usklajenost, ki je še kako dobrodošla tudi med rjuhami. Prav tako kot ni dobrodošlo, da zaključita že po dveh minutah, ni prijetno tudi to, da seks kar traja in traja. A s temi tremi triki lahko tudi svojega maratonca pripeljete do hitrejšega vrhunca …

Uporabljajte lubrikant

Če vaš partner do vrhunca rabi veliko dlje kot vi, vam bo v veliko pomoč lubrikant. Preprečil bo neprijetno trenje ob dolgotrajnem odnosu in vam pomagal, da si morda tudi sami privoščite še en vrhunec. 

Bodite kreativni

Če boste v istem položaju čakali srečni konec, vam ne bo čas nič hitreje minil. Preden vam postane neprijetno, ga do cilj spodbudite s pomočjo rok ali oralnega seksa. Dobro veste, kaj ga najbolj vzburi. Izkoristite to in poskrbite, da zadovoljen pade na posteljo hitreje kot bi sicer. 

Razkrite mu svoje želje

Če vas njegov maratonski seks izčrpava, mu med odnosom to nežno prišepnite. Če je tovrsten seks na dnevnem redu in vam to ne ustreza, pa se z njim pogovorite pred odhodom v posteljo. Če vas ima rad, se bo prilagodil vašim željam. 

Prvi del šova JOONGLAA STAR je že objavljen!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice