Magazin > Odnosi in prosti čas
12049 ogledov

Teh pet predmetov v vaš dom vnaša slabo energijo

stanovanje v milanu Žurnal24 main
Da bi bila energija v vašem domu vedno pozitivna, preverite, če se vam v stanovanju valja kateri izmed teh predmetov in se ga hitro znebite.

Predmeti v vašem domu, ki oddajajo negativno energijo, so lahko krivi za slabo počutje, nervozo, depresijo, pesimizem in žalost. Znebite se jih!

Povprečno slovensko naselje je imelo skoraj 340 prebivalcev. (Foto: Anže Petkovš Pred nakupom Zdravje Nov dom: Hiša ali stanovanje?

Ure, ki stojijo. Po feng shuiju v hiši naj ne bi imeli potrganih ali pokvarjenih predmetov. Predmeti, ki merijo čas, morajo vedno delovati pravilno, da do zastojev ne pride tudi v vašem življenju. 

Kaktusi. Rastline z bodicami ne bi smele biti med štirimi zidovi, saj izzovejo slabo razpoloženje, napetosti med družinskimi člani in v ljubezenskem razmerju. Boljša izbira so rastline s cvetovi, cvetovi v dom namreč vnašajo pozitivno energijo. 

Posušeno cvetje. Če želite dom napolniti s pozitivno energijo, suho cvetje vrzite v smeti, saj v prostor vnaša negativno energijo in s tem vpliva na naše razpoloženje. 

Nagačene živali. To je bilo sicer v modi pred časom, a vseeno ne smemo pozabiti, da mrtvo bitje v hišo prinaša nesrečo, kar velja tudi za nagačene živali. Če vam v dnevni sobi visi rogovje ali celo nagačena žival, se je hitro znebite. Ne le, da je videti grozno, v hišo prinaša tudi slabo razpoloženje. 

Koledar iz preteklega leta. Če vam na zidu visi star koledar, se ga hitro znebite, saj preprečuje pretok pozitivne energije. Tako kot ura, mora biti tudi koledar vedno aktualen. 

Lesnina XXXL promo Uporabno Tako bo vaša jedilnica videti moderno in udobno

 

Komentarjev 2