Magazin > Odnosi in prosti čas
3520 ogledov

Znano, kje po Ljubljani bo veriga KFC odprla svoje restavracije

kfc Profimedia
KFC naj bi v Ljubljani odprl tri restavracije.

Ameriška veriga s hitro prehrano Kentucky Fried Chicken (KFC) je na slovenski trg prišla že pred šestimi leti, in sicer v Pesnico pri Mariboru. Ljubljančani pa bi morali restavracijo z najbolj znanim ocvrtim piščancem na svetu dobiti že maja, a je prišlo do zamud pri urejanju dovoljen, zato bo treba na otvoritev počakati še najmanj dva meseca, pišejo pri Forbes Slovenija, ki tudi razkriva, da bo KFC po prestolnici odprl tri restavracije.

"Ena poslovalnica bo na Viču, ob Tržaški, kjer se je lani septembra odprla trgovina Spar. Polovica novega poslovnega objekta je bila prazna, v njej pa potekajo zaključna dela za restavracijo KFC. Druga lokacija bo v nakupovalnem središču BTC, nasproti Koloseja, ki ga trenutno prenavlja ajdovski poslovnež Ivo Boscarol. KFC bo imel svoje prostore v nekdanjih prostorih Arene, v sklopu omenjene stavbe pa zdaj delujeta še trgovina s športno opremo Decathlon in Woop," so poročali. Tretja poslovalnica pa naj bi se odprla pod McDonald’som v centru mesta, in sicer v prostorih, kjer je bila nekoč prodajalna Tomas Sport.

Komentarjev 2
  • Pierre 19:26 24.maj 2024.

    A ne znamo sami pohat pišance na stojnicah???

  • pipi3 17:30 24.maj 2024.

    Hura. In to je še en košček sestavljanke, ki zahteva nove zdravnike zaradi konstantnega padanja zdravja ljudi. Splošna družinska medicina pa je tako ali tako kurativa in ne preventiva. Namesto, da bi se problemov začeli lotevati pri koreninah... ...