Magazin
33 ogledov

Pismo za Katjo

Žurnal24 main
Nepozabna sobota v koči na Veliki Planini mi ni dala miru. Katji sem moral napisati pismo

Draga Katja,
dnevi, ki sva jih preživela skupaj so zame nepozabni in neponovljivi. Že res, da sva se komaj spoznala, toda takoj sem začutil tisto energijo, ki naju povezuje v idealno celoto. To sva dokazala tudi tisto nepozabno soboto v koči na Veliki Planini.

Hrepenel sem po tvoji bližini in kot bi me čutila, si se mi z vsakim gibom malček približala. Končno si sedela ob meni, se sproščeno pogovarjala in nikakor ne morem pozabiti tvojega božanskega nasmeha. Sproščenost je vodila do poljuba, ta še do več teh, ti pa so naju vrgli na preprogo pred toplim kaminom. Sprva nisem vedel ali smem, toda, ko sem ti odpel prvi gumb na jopici in si se mi nasmehnila, sem vedel, da ne delam napake. Poljubljati se s teboj je slajše od najbolj sladke reči na tem planetu in prav zares globoko pogrešam tvoje našobljene ustnice, ki me poljubljajo in sesajo po vratu navzdol, da me zazebe, ko samo pomislim na to. Tvoje roke so nevpadljivo pristale med mojimi nogami, prstki spretno odpenjali gumbe na hlačah, ti pa si me še vedno poljubljala, kot se ne bi prav nič dogajalo. Želja po tebi se je v mojem telesu spremenila v plamen, slekel sem ti jopico in dobro se spomnim, kako sem presenečeno gledal v tvoje popolne prsi. Bila si kot lutka v izložbi, tako lepa, tako zapeljiva, tako ženstvena, da bi kmalu doživel vrhunec že od samega pogleda nate. Z obrazom sem padel na tvoje prsi, tako lepe in napete, jih poljubljal, gladil in gnetel s tresočimi prsti. Vzburjen od tvoje opazne pohotnosti in želje po meni, sem doživel bolečino zaradi pretesnih hlač, ki so omejevale rast mojega stebla ljubezni, hrepenečega po tvojem vlažnem polju.


Želja po tebi se je v mojem telesu spremenila v plamen. © iStockphoto

 
Opazila si mojo stisko in nemudoma zakopala svojo dlan globoko za moj pas, zagrabila okrog vse bolj trdega silaka, ter ga odrešila tesnih muk. Zunaj se je počutil precej bolje in izjemen občutek je bil, ko si mi z roko nežno drsela po njem vse do samega korena. Takšne vzburjenosti človek ne doživi vsak dan in pomislil sem na to, da ga bo razneslo, saj se je želel še kar naprej dvigati proti nebu.

Z jezikom sem lovil tvojega, ti sesal ustnici in tiho govoril, kako lepa si. Ne vem, ali se spomniš tega, toda zares si me močno prevzela Katja. Nisem te silil, a si sama s svojimi mokrimi poljubi zašla navzdol proti strumno stoječemu junaku, ki se je neznansko razveselil tvojih sočnih ustnic okoli svojega vratu. Polzela si z njimi navzdol, tako počasi, da me je pričela zapuščati pamet in zdrav razum se je razblinil v meglo, ki mi je prihajala pred oči. Tvoja glava se je počasi dvigala nazaj in tedaj si me pogledala naravnost v oči s svojimi zelenimi smaragdi. Bil sem paraliziran, ti pa si se prav počasi še enkrat spustila navzdol. Prav nič umazanega ni bilo v tem. Prej prečudovita poezija ljubezni združene s pohoto, ki je takrat vrela v naju.

Želel sem si tvoje sočne oaze in ustregla si mi, ko si z njo legla nasproti mene. Čipke, ki so jo skrivale za seboj, so v meni prebudile še večjo željo po njenem odkrivanju. S prsti sem se nežno dotaknil črne tkanine in jo pričel umikati v stran. Pred menoj se je nenadoma pojavila prelepa, gladka in z ljubezenskim sokom prepojena kraljica. Nagonsko sem odtaval z ustnicami proti njej, jo poljubil in nato še neštetokrat. Z vrhom jezika sem se dotikal male nabreklinice in v istem trenutku začutil še večjo vročino na svojem junaku, ki se je presrečen izgubljal za prečudovitimi ustnicami. Opogumil sem se in in še samozavestneje krenil naprej z jezikom, ter sledil tvojim odzivom. Zdi se mi, da si bila hitro blizu svojega vrhunca, sam pa sem se že nekaj časa komajda zadrževal, da te nisem spravil v neprijeten položaj.


Želel sem te imeti vso naenkrat. © iStockphoto

 
Se spomniš?

Jaz se. Vsakega detajla posebej in v živo kot bi se zgodilo ravnokar. Želel sem te imeti vso naenkrat v dveh rokah, a to žal ni šlo. Sva pa zato drug drugemu nudila užitek brez primere in brez sramu. Počela sva tisto, kar sta najini telesi takrat želeli. Popolnoma sva se prepustila toku pohote v iskanju popolnega orgazma, ki pa še ni smel prikazati svoje moči. Želela sva končati drug na drugem, prepletena s potnimi telesi in spojena v nerazdružljiv skupek najlepšega, kar je ta Svet nudil. Izmaknila si svojo kraljično, v mednožju sem začutil hlad, a le za trenutek, saj si takoj legla zraven in se s svojim vročim telesom stisnila k meni. Prav počasi sva se ljubila, nič naju ni preganjalo in pošteno sva si vzela čas samo zase. Ogenj je nežno prasketal v kaminu, moje roke pa so plesale po tvoji mehki koži. Prsti so se mi zatikali med tvoji sočni ritnici, ju razpirali, ti pa si se s svojo vlažno cvetico drgnila ob vrh mojega stolpiča, ki je želel še isti trenutek vstopiti v tvoje kraljestvo užitka in naslade.

Dvignila si nogo visoko preko mojega boka, na katerem sem ležal in naredila prostor za junaka, lačnega tvojih dobrot. Ko si se približala k meni, ni bilo potrebno storiti prav ničesar več. Izgubil sem se vate in z glavo polno užitka sunil nazaj. Grebla si po preprogi, jo gnetla in ječala, jaz pa sem se nagibal k tebi, kolikor sem le mogel. Sla po tebi je postala še večja, zato sem se prevalil nate in z veseljem opazoval tvoj zadovoljni obraz, medtem, ko sem z roko vodil svoj ponos nazaj v mesto razvrata in poželenja. Potisnil sem ga povsem do konca, kar si pospremila z odprtimi usti in ječanjem, ki je postajalo vse glasnejše, jaz pa vse intenzivnejši. Tvoji vzdihljaji so bili moje vodilo in, če se strinjaš, ljuba Katja, sva tedaj doživela vrhunec nad vrhunci.

Še vedno si te želim, Katja, ravno tako kot tudi otroka katerega sva tedaj nevede in naivno spočela.

Zares!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.