Magazin
16 ogledov

Po nove ideje na sejme

Niko Kralj Stol Rex
Prva sejemska predstavitev igral, opreme za vrt in bazenov.

Ljubitelji kampiranja in preživljanja prostega časa v naravi ne smete zamuditi sejma Kamping & karavaning, ki bo med 27. in 30. septembrom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Poleg kampov, opreme in storitev bodo na ogled in na prodaj številni avtodomi, počitniške prikolice in mobilne hišice. Letos bodo prvič izpeljali tudi vzporedni sejem Outdoor, Beach & Play, na katerem se bodo predstavili ponudniki opreme za vrt, igral in bazenov, tako za individualne kot poslovne obiskovalce.

Pohištveni sejem

Tisti, ki opremljate ali obnavljate stanovanje, počakajte na začetek novembra, ko bo na Gospodarskem razstavišču sejem pohištva Ambient Ljubljana. Na največji slovenski razstavi notranje opreme z zadnjimi trendi boste lahko dobili osebne nasvete proizvajalcev in trgovcev.

Novi katalog

Privrženci ekonomičnega in praktičnega proizvajalca pohištva, švedske Ikee, v teh dneh listajo novi katalog Ikea 2013. Ikea tudi tokrat predstavlja zanimive postavitve kuhinj, kopalnic, dnevnih in otroških sob ter delovnih kabinetov z vsemi dodatki in pripomočki, ki jih prav tako lahko kupite v njihovi trgovini. Katalog si lahko ogledate tudi na spletu.

Največja razstava notranje opreme bo na Gospodarskem razstavišču med 6. in 11. novembrom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.