Magazin
18 ogledov

Počitnice preživite v gibanju

deček Shutterstock
Ponudba športnih dejavnosti je tudi v poletnih mesecih zelo bogata.

S koncem šolskega leta se konča tudi veliko obšolskih programov vadbe. Na srečo je med poletnimi počitnicami vse več dejavnosti namenjenih temu, da otrok tudi v poletnih mesecih ostane v gibanju in se ob tem zabava v družbi vrstnikov ter spoznava nove prijatelje. Programi, ki se začenjajo te dni, so prilagojeni željam in potrebam družin, saj se nekateri odvijajo ves dan, drugi pa le nekaj ur in so zato tudi odlično nadomestilo za najem varuške. Ponujamo vam nekaj idej.

Plavalne urice

Poletne tečaje in šole plavanja ponuja veliko kopališč, term in športnih društev. Otrok se bo na teh tečajih prijetno osvežil in se naučil pravilnega plavanja. S tem boste tudi poskrbeli za njegovo varno čofotanje na družinskih počitnicah.

Tečaj tenisa

Med športi, ki jih otrok poleti lahko spozna na kratkem tečaju, je zelo priljubljen tenis. Cene poletnih tečajev so od nekaj deset do nekaj sto evrov, odvisno od intenzivnosti in trajanja tečaja ter otrokove starosti. Opremo si lahko tudi izposodite, saj je nova razmeroma draga.

Dejavnosti v naravi

Za otroke, ki jih ne zanima noben šport, a so kljub temu željni gibanja in iger, so odlične organizirane dejavnosti v naravi. Igre z žogo ali brez nje, odkrivanje zaklada, pohodi, plezanje, kolesarjenje in še veliko več. Ponudba je izjemno pestra, zato bo izbira kar težka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.