Magazin
28 ogledov

Poletni oddih brez doplačil

plaža Shutterstock
Sredozemlje z vsem vključenim. Razvajanje po zmernih cenah.

Počitniški aranžmaji z vsem vključenim od vas ne bodo zahtevali doplačil za razne hotelske storitve, izognili pa se boste tudi presenečenjem z nepričakovanimi stroški. V ponudbi tovrstnih počitnic v Sredozemlju je mogoče najti vse od križarjenj do družinskih počitnic v turističnih resortih. Preverili smo trenutno ponudbo pri slovenskih potovalnih agencijah.

Južneje je ceneje

Za tovrstne počitnice boste odšteli od 300 evrov na osebo, bolj ko greste na jug, tem nižje so cene. Najugodnejše aranžmaje boste našli na Malti, v Turčiji, Tuniziji in Grčiji, a tudi Italija in Hrvaška nista zgolj za globoke žepe. Cene se povzpnejo predvsem pri luksuznih križarjenjih in nastanitvah v prestižnih hotelih, a tudi tam kljub razkošju večinoma ostajajo pod tisoč evri na osebo za teden oddiha.

Takšno počitnikovanje je primerno predvsem za tiste, ki se želijo zabavati, saj gre večinoma za večje, živahne hotele. Če si torej želite miru in samote, se raje odločite za njihovo popolno nasprotje, robinzonski
turizem.

Še ceneje v zadnjem trenutku

Izkoristite. Ponudba počitnic z vsem vključenim v Sredozemlju je pestra tudi, če se zanje odločate v zadnjem trenutku. Zaradi odhodov z bližnjih ali domačih letališč je vse skupaj še priročnejše, zato se včasih izplača čakati na zadnji trenutek. Ponudbo lahko preverite na spletu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.