Magazin
76 ogledov

Potovanje k najlepšim ženskam

ženska zabava Shutterstock
Lestvica držav z najlepšimi. Na prvem mestu Švedinje, na desetem Kanadčanke, Slovenk na lestvici (še) ni.

Lepotice. Če je eno od vaših meril pri izbiri potovanja videti čim več lepih žensk, si pomagajte z lestvico desetih držav z najlepšimi ženskami, ki jo je oblikoval spletni potovalni magazin Traveler Digest.

Raziščite Švedsko

Prvo mesto so prepričljivo zasedle Švedinje, visoke, svetlolase, modrooke, izobražene ter poleg tega prijazne in zabavne. Na drugem mestu so že pregovorne lepe Argentinke. Pri Traveler Digestu ugotavljajo, da Argentinke niso le najlepše ženske Južne Amerike, temveč celo največje lepotice zahodne poloble.

Na ukrajinsko plažo

Ukrajinke, ki so zaslovele že kot najbolj zaželene neveste spletnih poročnih agencij, so zasedle tretje mesto. Morda si za svojo letošnjo morsko destinacijo izberete obalo ob Črnem morju in preverite, ali so Ukrajinke tudi vaš tip žensk.

Počitnice v Sibiriji

Težko je najti zanimivejšo žensko od Rusinje z mešanico evropskih in azijskih genov. Take lepotice živijo v Sibiriji. Rusija je na lestvici zasedla četrto mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.