Magazin
17 ogledov

Povej svojo zgodbo in osvoji sanjsko poroko!

ona on Ona-on
Se želiš poročiti, razmišljaš in sanjaš o poroki, ampak misliš, da je poroka zate prevelik stres ali finančni zalogaj? Bi si želel/a ob sebi organizatorko porok, pravljično poročno obleko in torto, ki se topi, samo da jo pogledaš?

Pri ona-on.com ti omogočamo, da se leta 2016 poročiš točno tako! Sanjsko … na naš račun … s popolnim make-upom, vabili in otvoritvenim plesom. Kako? Beri naprej!

Sta se spoznala preko spleta, natančneje na ona-on.com ali pa poznaš nekoga, ki se je spoznal na ta način? Odklikaj na ona-on.com in objavi svojo zgodbo ali zgodbo para, ki ju poznaš.

Vsak par ali prijavitelj, ki odda zgodbo dobi nagrado, še več … vsak teden bo komisija iz ona-on izbrala par, ki bo imel najbolj zabavno ali presunljivo zgodbo in mu podarila »Večerjo na Zajli« s fantastičnim razgledom iz kabinske žičnice, v vrednosti 100 €.

Pohiti! Zgodbe parov bomo zbirali samo aprila, zato ogrej prste in napiši zanimivo zgodbo, ob kateri bomo vsi jokali ali se smejali. Klikni tukaj in začni.

Kako osvojiš sanjsko poroko?

Cel april imaš čas oddati svojo zgodbo, maja pa poskrbi, da za tvojo zgodbo izvejo in glasujejo vsi, saj bo par, ki dobi največ glasov osvojil sanjsko poroko.

Da ne bo prišlo do goljufije, bodo rezultati glasovanja razkriti šele 28. 6. na Največjem pikniku za samske, kjer se bomo zbrali vsi samski in poklepetali s pari, ki so se spoznali na 

ona-on.com. Mogoče imajo skrivni recept, kako izbrati pravega ali pravo;).  

 

Za vse, ki ljubezen še iščete …

… bomo med vsemi, ki bodo glasovali za ona-on pare, izžrebali 3 srečneže, ki bodo prejeli »Večerjo na zajli« in uživali v čudoviti gurmanski izkušnji!

Še nisi na ona-on? Poklanjamo ti kodo za brezplačno spoznavanje in osvajanje, ob registraciji vpiši »ujemi15« ali klikni tukaj

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.