Magazin
66 ogledov

Pravljično in unikatno

pogrinjki
1/7
Maja Orehek
Z unikatnimi izdelki oblikovalka Maja Orehek stanovanje poveže z enotnim motivom.

"Ljudje imajo radi prostore, ki so prilagojeni njihovemu slogu življenja; radi so nekaj posebnega, in tako sem dobila idejo, da stanovanje povežem s skupnim motivom, pohištvo pa uporabim kot slikarsko platno in tako pokažem, da lahko umetnost doživimo še drugače," je povedala mlada oblikovalka Maja Orehek, ki je pred kratkim odprla svojo spletno prodajalno Majin-atelje.si.

Praktično in uporabno

Njena zbirka unikatnih izdelkov se je začela s poslikavo multifunkcionalnih lesenih kock, ki jih lahko uporabite za stol ali mizo, vanje zložite copate ali knjige, če jih zložite drugo na drugo, pa se spremenijo v zložljivo omaro. "Pri ustvarjanju mi je pomembno, da so moji izdelki predvsem praktični in uporabni, hkrati pa naredijo stanovanje nekaj posebnega," je dejala umetnica, ki se z veseljem loti tudi poslikave sten. Kockam so se kmalu pridružila ogledala, lesene ure, podstavki za na mizo, držala za knjige, vse to pa vaše stanovanje poveže v pravljično celoto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.