Magazin
231 ogledov

Seksualne igrice z domačimi pripomočki

Ogrlico s perlami lahko uporabite tudi drugače ... Žurnal24 main
Sta tudi vidva že (pre)dolgo časa v zvezi in se vajino seksualno življenje pomika na zadnje hlape? Če je tako, potem je čas, da dolijete nekaj svežega goriva.

Glede na to, da so moški po naravi manj kreativna bitja (ali pa se jim samo manj da?), bodite vi tisti, ki boste prevetrili vajino seksualno življenje. A tokrat ne z novimi položaji, ki ste se jih naučili v zadnji številki priročnika Naredi to tako, ampak s svojo domišljijo, ki je nikar ne omejujte s sramežljivostjo.

Če nimate časa, volje ali denarja, da bi si užitek kupovali v trgovini z erotičnimi pripomočki, ga najdite kar doma. Poiščite na novo odkrit seksualni pripomoček, ki ga boste uporabili po svoje. Imate kaj že v mislih? V komentarjih je dobrodošlo prav vse – več glav več ve. Nekaj idej pa je pred vami.

Satenasta rutka
Uporabite jo lahko za več "prijemov". Na primer – z njo lahko zavežete oči njemu ali pa kar sebi. Ali pa (ste tudi sami pomislili na to?) z njo zavežete nekoga na posteljo. Ampak to niti ni tisto, kar je morda najbolje, ko gre za satenasto rutko: ovijte si jo okoli roke in se z njo partnerja dotikajte po njegovih najbolj erogenih ali bolje rečeno njegovi najbolj erogeni točki. Njegov užitek bo vsekakor drugačen ...

Kocka ledu
S kocko ledu v ustih se sprehodite po partnerjevem telesu. Tja, kjer bo njegov vzdih najbolj globok, se vrnite večkrat. Intenzivnost njegovega občutka ugodja in zadovoljstva povečajte tako, da zraven malce bolj globoko dihate tudi sami.

Čokolada
Čokolado najprej stopite, ko se bo ohladila do za dotik telesa primerne temperature, pa jo zlijte po partnerju. Ko jo boste imeli tekočo servirano na objektu poželenja, jo napadite s svojim jezikom. Izberite okus, ki vam je všeč. Užitek mora biti navsezadnje tudi za vas popoln.

Balon
Najprej napihnite balon, potem pa iz njega počasi spuščajte zrak tako, da ga prislonite zelo blizu izbranega dela partnerjevega telesa. Zrak iz balona ga bo prijetno "osvežil". Nato pa balon, preden iz njega iztisnete ves zrak, zavežite in nekoliko naoljite. Z njim potem partnerju privoščite masažo po vseh "pomembnejših" delih telesa.

Ogrlica s perlami

Medtem ko se igrate z njegovim orodjem, imejte na svoji roki ogrlico s perlami – ta naj ne bo povsem tesno oprijeta, pustite jo, naj prosto pade v njegovo mednožje in še dlje … Snežna stimulacija s strani perlic ga bo osvojila na nežen, a čuten način.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.