Magazin
31 ogledov

Slovenija Top država 2014

Piran skok dekleta Suzana Kos
Svetovno znana založniška hiša popotniških vodičev Rough Guide je na spletni strani objavila seznam najbolj zaželenih destinacij za leto 2014.

Na prestižnem seznamu se je znašla tudi Slovenija, in sicer kot top država. Rough Guide ugotavlja, da ta mala državica letos dobiva veliko 'ljubezni' s strani bralcev Rough Guide, so sporočili z javne agencije Spirit.

Eden izmed bralcev je zapisal, da je Slovenija eden najbolj presenetljivih in čudovitih krajev na svetu. Spet drugi bralec je opozoril na izjemno slovensko raznolikost.

Komentarjev 3
  • mph 17:52 26.januar 2014.

    Kaj pa te moti pri takih novicah? Če si Slovenec, si očitno potem tisti pregovorni, ki ne rabi čuvaja v peklu, ker se vsi tako vztrajno vlečejo drug drugega nazaj, da ja ne bi kateri zbežal na bolje .... Slovenija ...prikaži več JE lepa država, ima en kup znamenitosti, naravnih lepot, .... in ja, tudi en kup bednih politikov, politikantov, ... ki pa se ne manjkajo nikjer.

  • chamil 13:28 26.januar 2014.

    Slovenija najbolj patetična kao država na svetu. Takih vodnikov je več kot 100 vi pa verjetno na žurnalu iščete kje bi kdo omenil slovenijo. Hrvaška naprimer je v večini omenjena. prav tako makedonija, bih.

  • speris 12:17 26.januar 2014.

    Se strinjam, dokler se ne zacnes ubadat z ljudmi in birokracijo..Slovenija je na najboljsi mozni lokaciji, imamo odlicno naravo, hrano, samo biznis ne znamo iz tega nardit..