Magazin
15 ogledov

Sprostitev s popustom

masaža Žurnal24 main
Po praznikih je čas za regeneracijo, zato izkoristite posebne januarske ponudbe.

Prazniki so za marsikoga naporni in utrujajoči, zato so v slovenskih hotelih pripravili posebne ponovoletne sprostitvene programe, ki vam bodo povrnili energijo in pomagali razstrupiti telo.

V Šmarjeških vita detox

Šmarješke toplice od 2. januarja do konca februarja za 539 evrov ponujajo petdnevni polni penzion s postno prehrano, ki vključuje sveže iztisnjene sadne in zelenjavne sokove, ali post s sirotko oziroma juhami (po dogovoru), bivanje v enoposteljni sobi Hotela Vitarium superior ter celosten program pregledov, svetovanj, vodenih vadb, terapij in neg (vključene so tudi savne).

Riviera ponuja razvajanje

V Portorožu si boste lahko po novem letu energije nabirali v Hotelu Riviera; med 1. in 8. januarjem za 69 evrov na dan (na osebo v dvoposteljni sobi) ponujajo ponovoletno razvajanje. Ponudba vključuje polpenzion, uporabo bazenov, fitnescentra in sončnih teras ter druge hotelske storitve.

Januar v Termah Lendava

Ponovoletni oddih s polpenzionom si v apartmajih Lipov gaj v Termah Lendava lahko privoščite že za 35 evrov na osebo na dan (v dvoposteljni sobi). Paket vključuje tudi neomejen vstop v terme s parafinsko termalno vodo, celodnevno kopanje na dan odhoda, nočno kopanje v petek in soboto, animacijski program in en vstop v savne.

Januarja nižje cene

Od 3. januarja do 2. februarja lahko v hotelih Wellness park Laško in Zdravilišče Laško izkoristite nižje cene paketov ob koncih tedna in posebnih ponudb med tednom. Druga oseba tedaj namreč plača le polovično ceno paketa.

Novo leto lahko letos praznujete dvakrat

Med 2. in 8. januarjem se lahko v Moravskih Toplicah v hotelu Ajda dva dni sproščate za 139 evrov na osebo. Poleg dveh polpenzionov vam bodo na voljo bazeni in savne, uživali pa boste lahko tudi v bogatem animacijskem programu in vodenih vadbah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.