Magazin
20 ogledov

Spustite pomlad v svoj dom

Cvetje doma pričara pomlad. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Energijo toplih dni, ki so pred nami, lahko vnesete tudi v svoj dom, ki naj se iz zimskega zatočišča spremeni v zračen, razgiban in sproščen prostor.

Pomlad je zagotovo najboljše obdobje za preurejanje stanovanja, saj nas pozitivna energija spodbuja z dobrim razpoloženjem in ustvarjalnimi idejami. Je čas, ki je odličen za čiščenje doma in odstranjevanje vseh starih stvari, ki jih ne potrebujemo več. Zračnost, ki jo povezujemo s spomladanskimi dnevi, bo dvignila kakovost bivanja. Do nje pa bomo prišli, če se bomo osvobodili starih predmetov, ki nam zasedajo prostor.

 

Nova razporeditev, novi detajli

Nato lahko prostor poživimo s spremenjenim razporedom elementov v prostoru. Čeprav se vam lahko zdi, da je dosedanji razpored najboljši možen, boste presenečeni, kaj lahko naredite le z nekaj domišlije. Dom bo na novo zaživel tudi s pomočjo novih detajlev. Zamenjajte slike na stenah, skulpture na policah in okrasne blazine v dnevni sobi. V mislih imejte tople spomladanske dni in barve.

 

Sonce!
Pri manjših ali večjih spremembah, ki jih boste napravili v svojem domu, pa ne pozabite na svetlobo, ki bo še najbolje pripomogla h kakovosti bivanja. Te naj bo v stanovanju čim več. S svetlimi zavesami ali brez njih bo spomladansko sonce v dom prineslo toplino in dobro voljo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.