Magazin
44 ogledov

Starši si na dopustu želijo več seksa

starši plaža družina Shutterstock
Ste kdaj pomislili, da vaši starši najverjetneje niso imeli časa za posteljne igrice, ko so vas peljali na večtedenske počitnice?

Skoraj vsakemu paru se zdi samoumevno, da si na počitnicah privošči nekaj užitkov v dvoje, a večina staršev lahko o tem le sanja. Britanska spletna stran za počitnice Tots Too je zato naredila raziskavo, s katero so ugotovili, da si starši zelo želijo, da bi lahko med aktivnosti na počitnicah z otroki umestili tudi seks s partnerjem. Zato so zanje našli rešitev: na dopustu naj si za nekaj dni omislijo zasebno varuško ali varstvo, ki ga morda ponuja potovalna agencija.

V raziskavo je bilo zajetih tisoč staršev, ki so se glede tega razdelili na tretjine; tretjina si želi preprosto izginiti v hotelsko sobo in seksati, tretjina si želi romantične večerje v dvoje, tretjina pa hrepeni po zasebnosti v bazenu. Kot kaže, si romantike ne želijo tako zelo kot seksa, saj je manj kot 20 odstotkov izprašanih povedalo, da si želijo le uživati v velnesu. Drugi starši bi radi počivali in se dobro naspali, nekateri pa si želijo ogledati lokalne znamenitosti, ki otrok ne zanimajo. 

Na seznamu stvari, ki si jih starši želijo početi na počitnicah z otroki, a brez njih, so tudi branje knjig, nakupovanje in pohodništvo.

Komentarjev 1
  • Oxxo 20:54 16.avgust 2013.

    V Rovinj naj gredo... :-) tam lahko za vsakim grmom... ali pa brez njega.... Pa še kakšno družbo bodo dobili hehe