Magazin
45 ogledov

Varanje raje zamolčite

par Shutterstock
Vaša boljša polovica od vas pričakuje, da ji ne boste lagali. Čeprav prisegate na popolno odkritost in želite razmerje brez skrivnosti, določena dejstva vseeno raje zadržite zase.

Koliko intimnih partneric ste imeli pred njo.
Z odgovorom v nobenem primeru ne morete zmagati. Če ji boste povedali previsoko številko, bo mislila, da je ona le še ena od mnogih. Če pa se ji bo številka zdela prenizka, se bo pričela spraševati, kaj je z vami narobe in vas bo zagotovo obtožila, da lažete.

Ali ste kdaj prevarali kakšno od svojih bivših.
Če ste kdaj naredili napako, ji tega nikar ne povejte. Vaše dekle bo mislilo, da boste varanje zagotovo ponovili, če ste to že počeli.

Kakšna je bila vaša bivša.
Vaša nova izbranka bo zagotovo želela izvedeti vse o vaši bivši. Zavedajte se, da so vaša pretekla razmerja zanjo rak rana. Nikar se ne spuščajte v razpravljanje, pri odgovorih bodite čimbolj skopi in ne pojasnjujte natačno, zakaj sta se z bivšo razšla. Ženske se velikokrat rade primerjajo z bivšimi in nikakor ne razumejo, da je bivša bivša z razlogom.

Kako pogosto mastrubirate.
Ne glede na to, kako pogosto sta spolno aktivna, občasno mastrubirate. Nič slabega, bi rekli strokovnjaki. Vaša izbranka pa se z njimi nikakor ne bi strinjala, saj bi mislila, da niste zadovoljni s tem, kar vam nudi ona.

Umazane podrobnosti o vaših prijateljih.
Prijatelji so prijatelji in nikakor vam ni treba deliti skrivnosti o njih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.