Magazin > VIP
44245 ogledov

Adiju Smolarju med koncertom na pomoč priskočili oboževalci

Adi Smolar Zurnal24 foto
Ima najboljše oboževalce.

Naš priljubljeni kantavtor Adi Smolar je konec tedna razveselil s koncertom v doživljajskem parku Cukarca in dokazal, da so njegovi koncerti ne le polni dobre glasbe, temveč tudi dobrih zgodb. Nastopa že 41 let in svojim poslušalcem še vedno priredi pravo pripovedovalno in glasbeno poslastico, saj prav vsako svojo skladbo pospremi z zgodbo, ki stoji za njo.

Da njegova glasbe nima roka trajanja, je dokazal tudi na Cukarci, kjer so njegove skladbe prepevali najmlajši, najstniki, pa vse do upokojencev. Med poslušalci pa ima eno še posebej zvesto poslušalko, ki ga redno spremlja na koncertih, to je njegova pasja ljubljenka, ki jo je pred devetimi leti posvojil v zavetišču. Medtem ko Adi prepeva, pa se vedno najde kakšna dobra družina, ki popazi na njegovo ljubljenko in tako je bilo tudi tokrat. Pozornosti ji ni manjkalo, saj je bila pri najmlajših poslušalcih priljubljena skoraj tako kot Adi.

Sicer pa je glasbenik tokrat imel enega najlepših odrov, v ozadju se je namreč odpiral razgled na Šentvid pri Stični in okoliško hribovje. 

Komentarjev 4
  • ec568744f0d537874fe9d825c81b6f688d633008 18:22 22.september 2022.

    Adi je fejst dec,v mladosti ga je žural da se je kadilo iz njega ,bil na njegovem koncertu ko je bil še mlad in neporočen ,bil je oz. je prava rockerska duša

  • Avatar pantani
    pantani 07:26 22.september 2022.

    Kreteni novinarski!!! Naslov tak da...,ma brez zveze!!!

Sorodne novice