Magazin > VIP
7122 ogledov

Ali Čakarmišu žena diha za ovratnik?

MasterChef Anže Petkovšek Začetek nove sezone kuharske oddaje MasterChef Slovenija 2019.
Znašel se je pod pritiskom.

Programski direktor Pop TV Branko Čakarmiš je v novo televizijsko sezono skočil tudi s šovom MasterChef, na predstavitvi le tega pa zvezdniški sodniki, Bine Volčič, Karim Merdjadi in Luka Jezeršek, pred kulinarični izziv postavili tudi njega. Branko je tako okusil, kako je, če moraš kuhati pod časovnim pritiskom, doma tega namreč ni vajen.

MasterChef Magazin Pop TV jo je spet zagodel novinarjem

Čeprav je njegova soproga Katja učiteljica terapevtske joge in dihanja, mu med kuhanjem prav nič ne "diha za ovratnik", zato Branko z največjim užitkom vsak konec tedna prime za kuhalnico. "Doma najraje kuham z muziko v ozadju, povsem sproščeno. Pripravljam vse, od rib, mesa, juhe zelo rad kuham ... skratka vse, kar je sezonsko. Kuham vsak konec tedna, če sem prost," je razkril. 

slovenija ima talent Magazin To je letos Čakarmišev največji uspeh

Svoje veščine je dokazal tudi MasterChef sodnikom, saj so njegov sendvič s krompirčkom izbrali za najboljšega ali pa so se le "prilizovali" šefu? Branko je bil na tiskovni konferenci namreč zelo priljubljen tudi med tekmovalci šova, ki so se z zvezdniškim direktorjem želeli postaviti pred objektiv, četudi bodo za glavno nagrado štele le njihove kuharske veščine.

MasterChef | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

 

Komentarjev 3
  • mizimazi 15:13 30.marec 2019.

    Caka-na-mus se drzi pravila... Where monney talks...bull shit walks...

  • Avatar jezeran
    jezeran 15:00 30.marec 2019.

    V tej oddaji od lani naprej ne verjamem čisto nič, vse dogovorjeno v naprej. Enako kot v SIT (Slovenija ima talent)